Érkezhet az Artifact teljes rebootja

Érkezhet az Artifact teljes rebootja

A Valve Dota világára épülő kártyajátékát, az Artifactot nagy várakozások övezték. Eleve tudjuk mindannyian, hogy a Valve nem tud mellé nyúlni, ha játékot készít és bizony az egész koncepció és szabályrendszer eléggé üdítő volt a Hearthstone és Magic uralta világban.

A valóság viszont megmutatta, hogy a kezdeti lelkesedés ellenére a játék hamar elnéptelenedett, ez pedig a zseniálisan rossz üzleti modellnek volt köszönhető. A játék fizetősként debütált és elég hamar kiderült a vásárlóknak, hogy lényegében ingyen nem lehet lapokat gyűjteni. Minden egyes digitális csomagért vagy vágyott lapért súlyos eurókat kellett kiadni, sőt, ha olyan paklit szeretett volna valaki készíteni, ami bizonyítottan erős, akkor annak egy-egy lapja a Steam Piacnak hála többe is kerülhetett, mint az alapjáték. Egész egyszerűen botrány volt az egész.

A Valve teljesen újra kívánja gondolni a játékot és egyelőre úgy tűnik, hogy több infót az Alyx megjelenése után fognak erről közölni.

Az Edge Magazine-nak sikerült eljutnia a Valve stúdiójába és beszélgethettek az Artifactról is. Gabe Newell szerint az Artifact egy érdekes bukás volt, mert azt gondolták, hogy egy nagyon erős produkcióval álltak elő. De szerinte a bukásokból mindig jobban lehet tanulni, éppen ezért megnézik, hol rontották el a dolgokat, megpróbálják kijavítani és újra nekifutni a dolognak.

A fejlesztők remélik, hogy sikerül egy No Man’s Sky-féle feltámadást produkálniuk, ők maguk pedig úgy nevezik házon belül a projektet, mint az Artifact 2. Meglátjuk, hogyan sikerülhet ez nekik.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap