Egyszerre kettő szemrevaló, Amazfit okosóra került terítékre

Az Amazfit GTR 2 és a GTS 2 különböző formában, de hasonló lehetőségeket nyújtanak.

Egyszerre kettő szemrevaló, Amazfit okosóra került terítékre

Az Amazfit már az egyik legnagyobb piaci részesedéssel rendelkező okosóra-gyártó globálisan, amit annak köszönhet, hogy a készülékei nemcsak, hogy vonzó áron férhetőek hozzá, hanem még a képességeik is igen jók. A GTR és a GTS szériák friss tagjai számos dologban nagyon hasonlóak, ezért együtt fogjuk őket bemutatni.

Galéria megnyitása
Amazfit GTS 2

Az okosórák között lényegében az jelenti a legnagyobb különbséget, hogy az egyik modell négyzetes kijelzőt kapott, míg a másiknak egy kör alakú megjelenítő jutott. A GTR 2 modell ad otthont az 1,39 hüvelykes kör képernyőnek, ami AMOLED technológiás és 454 x 454 pixeles a felbontása, a GTS 2 pedig egy 1,65 colos „számlapot” kapott, mely 442 x 348 képpontos felbontású, és négyzetes. A védelemről mindkét szerkezetnél 3D kialakítású, nagy karctűrésű üveg gondoskodik.

Galéria megnyitása
Amazfit GTR 2

Az újdonságokat megszokott, saját fejlesztésű operációs rendszerével látta el az Amazfit. A GTS2 és a GTR 2 is könnyen kezelhető és intuitív, azok pedig, akik már találkoztak a gyártó korábbi óráival, tényleg pillanatok alatt kiismerik majd ezeket is. iOS és Android rendszer mobilokkal is lehet majd ezeket használni. 12 beépített professzionális sportmódot kezelnek az eszközök, és a hozzájuk tartozó appot kihasználva közel 100 különböző aktivitás jegyezhető.

Galéria megnyitása
Amazfit GTR 2

Minden megszokott mozgási szenzor biztosított a termékekben, és rendelkeznek fejlett pulzusmérő egységgel is. Az eszközök képesek mérni menet közben a véroxigén szintet is, ami a sportolók számára lehet elsősorban érdekes. A számos sportmódon túl a GTR 2 és a GTS 2 akkor is figyeli majd a felhasználó életfunkcióit, amikor az pihen vagy alszik. Az alvásfigyelés terén az Amazfit már nagy tapasztalattal rendelkezik, és ezt kihasználva hatékonyan tudja megállapítani a különböző alvási fázisokat is.

Galéria megnyitása
Amazfit GTR 2

A készülékek 4 GB tárhellyel is el lettek látva, amire például zenéket lehet menteni. Akár 600 dalt is magával vihet az ember az óráján, és erről közvetlenül lehet intézni a zenelejátszást, szóval még ehhez sem kell az embernek magával vinnie az okostelefonját.

Az órákon keresztül hívások is bonyolíthatóak, hiszen mikrofonnal és hangszóróval szolgálnak, ráadásul a GTR 2 egy különösen erőteljes, három mágnessel ellátott hangkeltőt kapott. Digitális asszisztens szolgáltatásokat is igénybe lehet itt venni.

Galéria megnyitása
Amazfit GTS 2

A készülékek Bluetooth modullal kapcsolódnak okostelefonokhoz és akár vezeték nélküli fül- és fejhallgatókhoz is. Rendelkeznek 802.11 a/b/g/n Wi-Fi-vel, és a GPS vevő sem hiányzik belőlük. Fizetni is lehet csuklóból a készülékekkel, hiszen az NFC chipnek sincsenek híján az okosórák.

Galéria megnyitása
Amazfit GTS 2

Az Amazfit célja az volt, hogy a lehető legjobb minőséggel szolgáljon. DLC bevonatot is kaptak a karórák, és az Amazfit GTR 2 még rozsdamentes acél változatban is elérhető lesz, és nem is kell ezért túl nagy felárat fizetni. Alapesetben az eszközök alumíniumötvözet tokba kerültek, és cserélhető szíjakkal lettel ellátva. A sportos kivitelekben szilikon szíjjal lesznek az órák ellátva, a klasszikus modelleknél pedig már bőrrel lehet számolni.

Az Amazfit GTR 2 biztosan csak férfi csuklón mutat majd jól a 46,4 x 46,4 x 10,7 milliméteres méretével, a GTS 2 viszont már hölgyeknek is jó lehet, ez csak 42,8 x 35,6 x 9,7 milliméteres. Alapvetően könnyű órákról van szó, de persze a nagyobb modell azért súlyosabb a társánál (24,7 gramm a GTS 2 és kiviteltől függően 31,5 vagy 39 gramm a GTR 2). 5 ATM víznyomást képesek elviselni az okosórák, ami azt jelenti, hogy gond nélkül lehet velük strandolni, úszni, de a vízisíelés már kerülendő.

Galéria megnyitása
Amazfit GTR 2

Az Amazfit GTR 2 egy 471 mAh-s akkut kapott, íg a GTS 2 egy 246 mAh kapacitású telepre lett bízva. Ez a jelentős differencia az üzemidőben szépen meg fog jelenni, hiszen a GTR 2 14 napig megy majd normál használatban, míg a GTS 2 „csak” 7 napot bír. Ha csak a főbb funkciókra van szükség, letehetőek az eszközök energiatakarékos módba, ilyenkor 38 és 20 napot bírhatnak.

Az Amazfit GTR 2 1000 jüanról (46 ezer forint) indul szilikon szíjjal, valamint alumínium tokozással, és 1100 jüanba (51 ezer forint) kerül majd az acél-bőr kivitele. Ami pedig a GTS 2 modellt érinti, ez is 1000 jüanba (46 ezer forint) fog kerülni, és a társával ellentétben nemcsak feketében, hanem ezüstben és aranyban is megkaparintható majd. Az eszközök forgalmazása napokon belül indul Kínában.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap