Disney Infinity 3.0 – velünk lesz az Erő

Az új részben a Marvel és Pixar alkotásainak szereplői mellett A Star Wars filmek karakterei is játszhatóak lesznek majd.

Disney Infinity 3.0 – velünk lesz az Erő

John Vignocchi, a Disney Infinity széria producere már 2014-ben utalást tett arra, hogy a jövőben "feltűnhetnek a szériában a Lucasfilm bizonyos karakterei". A jelek szerint erre 2015 őszéig kell majd várnunk. Ekkor érkezik ugyanis a sorozat harmadik, három Star Wars tematikájú kampányt tartalmazó része.

A Twilight of the Republicban az előzményfilmek idején kalandozhatunk majd a jól ismert figurákkal, míg a Rise Against the Empire-ben a klasszikus trilógia idején tehetjük majd próbára magunkat. Az előbbiben Anakin Skywalker, Ashoka Tano, Darth Maul, Yoda és Obi-Wan Kenobi garantáltan feltűnnek majd, az utóbbiban pedig Luke Skywalker, Leia hercegnő, Han Solo, Chewbacca és természetesen Darth Vader fognak debütálni. A harmadik, az Ébredő Erő alapján készülő játékszettről érthető okokból még semmi közelebbit nem árultak el a Disney illetékesei.

Mindezeken túl, a nálunk Agymanók címmel debütáló Inside Out is megkapja majd a maga szettjét, illetve egyéb szereplők mellett a Hulkbustert, Vasembert és Ultront is felvonultató Marvel-tematikájú kampány is elérhető lesz. A Toy Box játékmód is bővülni fog, mégpedig az autóversenyzős Toy Box Speedway és az akció-kaland Toy Boy Takeoverrel.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward