Bomba hatástalanítás Oculus Rifttel

A Keep Talking and Nobody Explodesban egy bombát kell hatástalanítanunk.

Bomba hatástalanítás Oculus Rifttel

Négy független kanadai fejlesztő jó kis partijáték ötlettel állt elő a múlt héten a Global Game Jamen. Az Oculus Rift segítségével játszható rendkívül szórakoztató és izgalmas darabban az egyik játékosnak egy bombát kell hatástalanítania, amelyet csak ő láthat. A többieknél vannak a bomba hatástalanításához szükséges dokumentumok, melyek segítségével megpróbálják kitalálni, mi legyen társuk következő lépése - közben persze ketyeg az óra. A megoldás persze nem egyszerű, hiszen a dokumentumot nézegetők csak a bombát szétszedő társuk leírására támaszkodhatnak. A Keep Talking and Nobody Explodes eseményei felpörögnek, ahogy telik a játékidő. Sikerül-e vajon elkerülni a robbanást?

A játékhoz az Oculus Rift mellett Razer Hydra kontroller is szükséges, azok a szerencsések, akiknek esetleg megvan mindkettő innen ingyen letölthetik a játék prototípusát.

A Keep Talking and Nobody Explodes jelenlegi formájában csak egy koncepció, a csapat még nem döntötte el, hogy készít-e belőle végleges verziót. A fejlesztők egyike, Ben Kane elmondta, hogy a játék fogadtatása eddig nagyon pozitív volt, ezért mindenképp elgondolkodnak azon, hogy készítsenek-e belőle eladható játékot.

A négy fejlesztő még sosem dolgozott együtt, a Global Game Jamen alkottak először csapatot. Rengeteg ötletük van még, ami a találkozón idő hiányában nem került bele az alkotásba: dinamikus kézikönyv a bomba hatástalanításához, még többfajta bomba alkatrész, érzékelők, melyek megakadályozzák a bomba elforgatását, lecsavarozható fedlapok, melyek a több részből álló fejtörőket választják el egymástól. Az alábbi videóban látható, hogy mekkora poén az egész.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward