Shop menü

BLIZZCON ÖSSZEFOGLALÓ – DIABLO III

Bemutatták az utolsó karakterosztályt és egy kicsit változtattak a skillrendszeren.
Svindler ^2
Svindler ^2
BlizzCon összefoglaló – Diablo III

Véget ért a BlizzCon is, és ahogy az várható volt a látványos show-k mellett özönlöttek a bejelentések, screenshotok és videók, még ha nem is annyi, amennyire számítottunk. Már a nyitány végén egy Diablo III-as hírrel robbantottak, bemutatták az ötödik (és egyben utolsó) karakterosztályt, a Demon Hunter-t. Íme egy hangulatos videó róla:

 

A sorozatlövő íjpuskák talán egy kicsit erősek, de legalább megismerhettük a Diablo III „íjászát”, ami szokás szerint odavan a csapdákért és a különböző kütyükért, úgyhogy talán a legtrükkösebb az öt osztályból. Jay Wilson, a játék direktora azt mondta, hogy a démonvadász „egy nagyon sötét karakter, szinte már egy anti-hős”. Csuklyát visel, és páncélozott a torzója, de ezenkívül, nem sok minden akadályozza a szabad mozgásban, éppen ezért nagyon gyors. Ahogy a videóban is látható, használhat majd egyszerre két íjpuskát, és visszaköszönnek majd az olyan képességek, mint a multi shot. A többi osztállyal ellentétben a démonvadászok nem születnek erre a szerepre, toborozzák őket, és kivétel nélkül a vérszomj hajtja mindet, bosszú a legyilkolt barátokért, családért, szeretőért…

Leonard Boyarsky, aki a sztoriért felel, így mesél erről: „A boszorkánydoktorok és a szerzetesek vallási ideák miatt vállalják a kihívásokat, a mágusokat a személyes nyereségvágy hajtja, a barbárok pedig a népükért harcolnak. A démonvadász csak egyetlen célért van itt: démonokat ölni.”

A fenti videóból mindenkinek tiszta lehet, hogy miért is, de az új osztály bemutatásán kívül még voltak azért érdekességek Diablo III fronton. A szintlépésekkor leosztható képességpontok egyszerűbb kezelőfelületet kaptak. A traitek passzív tulajdonságok, amik az attribútumokat váltják le, a Talizmán a medálok gyűjtőhelye, ami idővel nő, a Runa rendszer pedig a képességeinkért felel. A Blizzard szerint 97 milliárd kombináció létezik mindegyik osztályra, és bár ez erős túlzás, de azért szemlélteti, hogy ha jól ki lesznek egyensúlyozva a képességek, akkor nem ugyanolyan karakterek fognak rohangálni a Battle.net szervereken.

Sajnos sokkal több nem derült ki a játékról, még a PVP arénákról volt csak szó, lesznek csapat alapú harcok és osztály alapúak kidolgozott területeken (nem random generáltakon). Több screenshotért és némi háttéranyagért érdemes ellátogatni a Demon Hunter honlapra és a PVP honlapra

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére