A Rocksmith 2014 teljesen más, mint elődje

A játékosok kéréseire odafigyelve alakították ki az új Rocksmith játékot

A Rocksmith 2014 teljesen más, mint elődje

Paul Cross kreatív rendező szerint a Ubisoft gitáros játéka, a Rocksmith annyi változtatáson esett át, hogy a második rész teljesen más lett, mint elődje. A Polygonnak adott interjújában Cross elmondta, hogy az eredeti Rocksmith egész jó volt, de nem volt tökéletes, ezért az új részt már a rajongók véleményére odafigyelve alkották meg.

A változtatások között szerepel az átalakított kezelőfelület, a menük is egyértelműek, a leckék megfelelően vannak felcímkézve, és semmi sincs elrejtve a felhasználó elől. Az első részben sok játékos gondolta azt bizonyos tartalmakról, hogy nem elérhetőek, mivel ezek el voltak rejtve a túlbonyolított menürendszerben. Mindez megváltozott, sokkal könnyebben át lehet lapozni a zeneszámok listáját és a 85 leckéből álló oktatóanyag válogatást.

A leckékhez a játék már minőségi videókat mutat, melyek közelről mutatják a lényeget. Az MI tanár is sokkal jobban fog reagálni ránk. Az első részben a játék jól eltalálta, amikor rosszul csináltunk valamit, de azt nem tudta megmondani, hogy pontosan mit csináltunk rosszul. Az új Rocksmith már ezt is figyelni fogja, pl. ha jó hangot játszunk, de nem csináltuk meg a hajlítást, akkor megmondja nekünk, és azt is felismeri, ha túl rövidre sikerült a slide-unk, vagy ha túl lassan játszunk.

A játék a leckéket összekapcsolja a zeneszámokkal, ha pl. épp a hajlításokat tanultuk, akkor kapunk hozzá egy zenei bejátszást, hogy megértsük, hol és hogyan alkalmazhatjuk a technikát.

A Rocksmithben a játékosok pl. könnyű fokozaton gyorsan elunták magukat, de a közepes már nem ment nekik, ezért a folytatásban csúszkák segítségével dinamikusan állítható lesz minden dal nehézsége.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward