2014 elején jön a War of the Vikings

A War széria következő része a War of the Roses alkotóitól.

2014 elején jön a War of the Vikings

A Paradox Interactive és a Fatshark bejelentették War of the Vikings című darabjukat, amely a War of the Roseshoz hasonlóan egy közelharcról szóló multiplayer játék lesz. A War széria legújabb része, amely 2014 első negyedévében fog megjelenni PC-re, már a War of the Roses motorjának továbbfejlesztett verziójával fog működni.

A játékban eldönthetjük, hogy a szászok vagy a vikingek oldalán akarunk-e harcolni, alakíthatjuk harcosunkat és fegyvereinket és akár 64 fős csatákat is vívhatunk a 9-10. századi Anglia földjén. Gordon Van Dyke, a széria producere elmondta, hogy miután kiterjedt kutatásokat végeztek a témában, arra jutottak, hogy a női harcosok léte történelmileg igazolható, így mindkét oldalon választhatunk majd hölgyet is fegyverforgatónak.

A War of the Vikings folytatja a széria hagyományait, a hangsúly továbbra is az egyéni ügyességen és szakértelmen lesz, nem az idővel megnyitható extrákon, de azért lesznek bőven összegyűjthető dolgok is, pl. díszes szakállak, frizurák és a gazdagságot jelképező tárgyak. A játékot a PAX Prime-on ill. a Tokyo Game Shown-n fogják a nagyközönségnek először bemutatni, de addig is elolvashatjuk a játék elemeinek összefoglalóját:

- A történelem életre kel (és aztán megölöd) - történelem által inspirált tartalmak a vikingek korából: pályák, környezet, fegyverek, sisakok, pajzsok és címerek.

- Közelharc és távolról való pusztítás - a szakértelemre építő harc: ütések, támadások blokkolása, kitérés, intenzív távolsági harc, íjak, nyilak, lándzsák és dobófejszék segítségével.

- Egységünk módosítása - egységünk tagjainak szerepét módosíthatjuk, csapatunkat különböző buffokkal erősíthetjük.

- Egy viking, tetszés szerint - létrehozhatjuk saját viking vagy szász harcosunkat, felfegyverezhetjük, képességeit és szakállát finomhangolhajuk, még az ellenfelek dühítésére használt harci kiáltásait is mi találhatjuk ki.

- Csataválasztás - a játékmódok között szerepelnek a 64-fős eposzi csaták, az új hardcore "Pitched Arena" mód, amelyben 32 játékos csatázik, és nincs respawn, valamint a gyakorlótér, ahol karakterünk képességeit tesztelhetjük.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward