Shop menü

WARFRAME: ÚJ F2P SHOOTER

A The Darkness 2-ért és a BioShock 2 multiplayer részéért felelős Digital Extremes bemutatta új játékát, az ingyenesen játszható TPS Warframe-et.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Warframe: Új F2P shooter

A The Darkness 2-ért és a BioShock 2 multiplayer részéért felelős Digital Extremes bemutatta új játékát, az ingyenesen játszható TPS Warframe-et. Az ígéretesnek kinéző program zárt bétatesztje ősszel indul, de a jelentkezést már most megnyitották. Amennyiben feliratkoztok, kaptok egy extra fegyvert is.

 

A Warframe sztorija a kihalás szélére taszított Tenno faj köré épül, akiket rabszolga sorba taszították a Grineerek már évszázadokkal ezelőtt. Egyetlen esélyük, hogy szembeszálljanak az elnyomókkal egy ősi külső váz (exo-skeleton) technológiában rejlik, amit képesek működtetni, ezek a Warframe-ek.

 

A PVE shootert 4 játékos játszhatja, random generált küldetéseket kapnak, közben pedig újabb és újabb Warframe fejlesztéseket szerezhetnek és testre szabhatják képességeiket.

 

"A Warframe egy régi-új játék. Egy polcra rakott koncepció volt, amihez vissza-visszatértünk. Csúcstechnológiás, gépfegyveres ninják a távoli jövőben egy afféle Manga-Dune keverékben. Az ingyenesség lehetővé tette nekünk, hogy kockázatot vállaljunk és együtt építsük a Warframe-et a játékosainkkal" - nyilatkozta Steve Sinclair, a Digital Extremes kreatív főnöke.

 

A vezérigazgató James Schmalz nagy dolgokat lát a F2P játékok jövőjében. "Évek óta azt hallgatjuk, hogy a PC-s játék halott. Nem halott, csak pár évre visszahúzódott és most újra a színpadra lép az őrületes ütemben növekvő free-to-play piacával, ami egészen addig fejlődött, hogy már felveszi a versenyt az AAA kategóriás bolti játékokkal. Sok szempontból most visszatérünk a PC-s akció-játékos gyökereinkhez. A free-to-play olyan mint a shareware 2.0! Most újra közvetlenül a végfelhasználókkal állunk kapcsolatban. Ők döntik el, hogy fizetnek-e vagy sem az élményért, mi pedig meghallgatjuk a visszacsatolásaikat és folyamatosan fejlesztjük az élményt, hogy megérje játszani. Ez a játékgyártás, ahogy annak működnie kell."

 

Az első Warframe tízer alant.

 

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére