Shop menü

WARCRAFT KEDVEZMÉNYEK A KÖBÖN

Az új kiegészítő csak egy dolog, ha valaki most szeretne csatlakozni, az az eddigi játékokat is nagyon olcsón beszerezheti, akár a Blizzardtól is.
Svindler ^2
Svindler ^2
Warcraft kedvezmények a köbön

Azzal az információval már senkit nem tudunk meglepni, hogy nálunk sikerült a legjobban leszorítani az új WoW kiegészítő, a Cataclysm árát, de úgy gondoltuk a Blizzard elgondolását követve mi is beakciózzuk az eddigi WoW szoftvereket.

Az akcióban az alábbi játékok vesznek részt:

World of Warcraft – 1,199 Ft (az alapjáték)

WoW Battlechest – 3,699 Ft (az alapjáték mellett tartalmazza az első kiegészítőt is, plusz stratégiai könyveket hozzájuk angolul)

WoW Prepaid card – 6,299 Ft (2 hónapos előfizetés)

WoW: Cataclysm – 6,890 Ft (a hetedikén megjelenő új, harmadik kiegészítő, talán az eddigi legnagyobb)

A WoW-ot ismerőknek feltűnhet, hogy hiányzik a második kiegészítő a listából, a Wrath of the Lich King. Nos, ez sem veszett el, megtalálható kínálatunkban, de sajnos nem tudjuk olyan alacsony áron kínálni, hogy versenybe szálljunk a Blizzard saját akciójával. Ezért azt javasoljuk, hogy ha valaki szeretné a teljes kollekciót megszerezni úgy, hogy közben valami kézzel fogható terméke is legyen, akkor a legjobb egy Battlechest és Cataclysm rendelés mellett kihasználni a Blizzard akcióját, és 10 euróért venni egy Wrath of the Lich King kódot a Battle.net-en.

Az új játékosok ne felejtsék el, hogy a WoW havidíjas, így egy Gamecardra vagy megfelelő bankkártyára szükség lesz az aktiválásához. A fenti listában is megtalálható gamecard két hónap játékidőt ad a WoW-hoz, bankkártyás fizetés esetén pedig lehet különböző konstrukciók közül válogatni. Mindenkinek előre is jó barangolást kívánunk a megújult Azerothban!

UPDATE: Sajnos a Blizzardos promóció végetért, így ha valaki a legjobb áron szeretne egy teljes WoW pakkot, akkor a dobozos Battlechest+Wrath of the Lich King+Cataclysm triót ajánlanánk.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére