Shop menü

VEZETÉK NÉLKÜLI FEJHALLGATÓ ÉS EGY ÚJ HANGFALSZETT

Az Altec Lansing illetékesei egy új, 2.1-es hangfalszettel jelentkeznek, a Sony kínálatában pedig egy különleges, 7.1-es tárhangzást kínáló fejhallgató jelent meg. Most ezeket az újdonságokat vesszük szemügyre egy picit közelebbről.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Vezeték nélküli fejhallgató és egy új hangfalszett

Az Altec Lansing illetékesei egy új, 2.1-es hangfalszettel jelentkeznek, a Sony kínálatában pedig egy különleges, 7.1-es tárhangzást kínáló fejhallgató jelent meg. Most ezeket az újdonságokat vesszük szemügyre egy picit közelebbről.

Altec Lansing BXR1321: egy új, 2.1-es hangfalszett érkezik

A minőségi hangzást kínáló termékeiről híres Altec Lansing műhelyéből ezúttal egy belépő szintet megcélzó 2.1-es hangfalszett érkezett, amely kedvező áráért cserébe optimális hangzást kínál mind az asztali gépek, mind pedig a netbookok és noteszgépek tulajdonosainak.

Galéria megnyitása

A két szatellit hangfalból és egy mélyládából álló szett egyszerű, a kategóriájának megfelelő dizájnnal érkezik. A két kis hangfal egy-egy kétcolos átmérővel rendelkező, szélessávú hangszórót tartalmaz, míg a reflex csővel is ellátott mélyládában egy 4 colos átmérőjű mélynyomó teljesít szolgálatot. Az olcsó kis szett USB-n keresztül, vagy akár a klasszikus 3,5 mm-es Jack audió csatlakozón keresztül kapcsolódhat az adott konfigurációhoz. A gyártó a hangfalakat és a mélyládát is mágneses árnyékolással látta el. A 2.1-es hangfalszett várhatóan május folyamán válik elérhetővé, ajánlott végfelhasználói ára pedig 34,99 euró lesz.

Érdekesség, hogy az Altec Lansing kínálatában a fenti szettnél említett szatellit hangfalakat külön is meg lehet majd vásárolni: a 2.0-s szett BXR1320-as típusjelzéssel kerül majd forgalomba, ára pedig 20 euró lesz.

[bold]Vezeték nélküli Sony fejhallgató, 7.1-es tárhatású hangzással

[/bold]A Sony európai részlege egy új fejhallgatót mutatott be, amely kifejezetten azoknak jöhet jól, akik - akár anyagi megfontolásból, vagy helyhiány miatt - nem szeretnének 7.1-es házimozi rendszert építeni, de szeretnék élvezni a térhatású hangzást mondjuk filmnézés, vagy játék közben.

Galéria megnyitása

Az MDR-DS6500-as vezeték nélküli fejhallgató Virtualphones technológia segítségével biztosítja a 7.1-es térhatású hangzást, és dizájn tekintetében sincs oka szégyenkezésre. A monolitikus felépítéssel rendelkező újdonság hangszórói előtt jól kipárnázott keret foglal helyet, ami nem csak a fejhallgató viselését teszi kényelmessé, de a külvilág zavaró zajainak nagy részét is megpróbálja kizárni. A vezeték nélküli fejhallgató 100 méteres hatótávolsággal bír és rendelkezik Dolby Digital, Dolby Pro Logic IIx, DTS és DTS ES támogatással is.

Galéria megnyitása

A fejhallgató hangszórói a 12 Hz és a 22 kHz közötti frekvenciatartományt fedik le - legalábbis papíron. A fejhallgatóban elhelyezett akkumulátor - ami a fejhallgatót az adó állomásra téve tölthető is - egyetlen töltéssel akár 20 órán át is képes üzemeltetni a terméket.

Galéria megnyitása

Az újdonság várhatóan valamikor május folyamán kerülhet a boltok polcaira, ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban azonban egyelőre nem állnak rendelkezésre információk.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére