Shop menü

USB 3.0-S HDD HÁZ, 8 GB-OS MEMÓRIACSOMAGOK

A csütörtöki adattároló özön után ma egy újabb külső merevlemez házról érkeztek hírek, amely USB 3.0-s csatolófelülettel rendelkezik és 2,5 hüvelykes formátumú mobil merevlemezek tárolására alkalmas. Az adattárolónk kívül két darab 8 GB-os kétcsatornás DDR3-as memória csomagot is bemutatunk, amelyek a Mach Xtreme kínálatából érkeztek.
Víg Ferenc
Víg Ferenc
USB 3.0-s HDD ház, 8 GB-os memóriacsomagok

A csütörtöki adattároló özön után ma egy újabb külső merevlemez házról érkeztek hírek, amely USB 3.0-s csatolófelülettel rendelkezik és 2,5 hüvelykes formátumú mobil merevlemezek tárolására alkalmas. Az adattárolónk kívül két darab 8 GB-os kétcsatornás DDR3-as memória csomagot is bemutatunk, amelyek a Mach Xtreme kínálatából érkeztek.

[bold]Újabb USB 3.0-s külső merevlemez ház

[/bold]

Galéria megnyitása
A német RAID Sonic nagysikerű Icy Dock névre keresztelt termékcsaládjában egy újdonság jelent meg, ami nem más, mint egy USB 3.0-s külső merevlemez ház. A 76,3 x 13 x 150 mm-es mérettel rendelkező termék 2,5 hüvelykes SATA merevlemezek vagy SSD meghajtók számára biztosít helyet. A tetszetős fekete ház kék aktivitásjelző leddel és egy USB 3.0-s porttal rendelkezik és megfelelő hűtést kínál a benne elhelyezett adattárolók számára is.

Galéria megnyitása

Az MB668U3-1SB termékkóddal rendelkező külső merevlemez ház hamarosan megjelenik kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban azonban egyelőre nem érkeztek információk.

A Mach Xtreme nevéhez méltóan extrém memória csomagokkal jelentkezik

Galéria megnyitása

A gyártó két új kétcsatornás DDR3-as modulpárost mutatott be, amelyek az ArmorX családban foglalnak helyet. A csomagok MXD3AX16008GK és MXD3AX20008GK termékkóddal bírnak és mindkét esetben két darab 4 GB-os memória modult tartalmaznak. A memória chipek hatékony hűtéséről a hőcsővel is rendelkező HDT hűtés gondoskodik. A csomagok közül az első 1600 MHz-es, míg a második 2000 MHz-es névleges órajelen ketyegő modulokat tartalmaz, amelyek egyaránt 1,65V-os feszültség mellett üzemelnek. Az 1600 MHz-es modulpáros CL8-8-8-24-es, míg a 2000 MHz-es kit tagjai 9-9-9-24-es időzítésekkel üzemelnek, amik az órajelhez képest nem minősülnek rossznak, sőt.

Az új memória modulok élettartam garanciával kerülnek az üzletek polcaira, ajánlott végfelhasználói áruk azonban egyelőre nem ismert.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére