Shop menü

ÚJABB RENDHAGYÓ LIAN LI HÁZ: ITT A PC-V750

A Lian Li legújabb, E-ATX alaplapokat is fogadó számítógépháza a maga kategóriájában rendkívül helytakarékosnak minősül.
Víg Ferenc
Víg Ferenc
Újabb rendhagyó Lian Li ház: itt a PC-V750

A PC-V750-es modell alacsonyabb, mint a legtöbb E-ATX támogatással ellátott kuckó, ugyanis a termék esetében a tápegység rendhagyó módon a ház elejében kap helyet. A 440 milliméter magas kuckó merevlemez kerete összesen 6 darab 3,5 colos merevlemezt fogad, amelyekhez hot-swap támogatás is jár. A merevlemezkeret alján egy 2,5 colos formátumú adattároló számára is van hely, sőt, ha a keretbe csak négy darab 3,5 colos HDD-t szerelünk, akkor az így felszabaduló helyre további két 2,5 colos adattárolót is pakolhatunk – áll a gyártó közleményében.

Galéria megnyitása

Azok a felhasználók, akik nem használnak optikai meghajtót, az 5,25 bővítőhelyre egy további 3,5 hüvelykes merevlemezt szerelhetnek. A ház alján további két darab 3,5 colos HDD fér el, de helyettük akár három darab 2,5 colos adattárolót beszerelésére is van mód.

Galéria megnyitása

A merevlemezkeret alá egy normál ATX formátumú tápegységet szerelhetünk. A ház tartalmaz egy előre beszerelt tápkábelt is, amely lehetővé teszi, hogy a külső 230 voltos tápkábelt ne a ház elejére, hanem a megszokott helyre, a hátuljára csatlakoztathassuk. A beépített kábel az alaplaptálca mögött megy hátra a ház hátuljához. A tápegység alatt kivehető szűrővel ellátott szellőzőt is találunk.

Galéria megnyitása

A 230 x 440 x 586 milliméteres mérettel, illetve 7,35 kilogrammos tömeggel érkező ház az E-ATX mellett normál ATX és micro-ATX formátumú alaplapok fogadására is fel van készítve. A kuckóban 380 milliméternyi hely áll a videokártyák rendelkezésére, processzorhűtőből maximum 170 milliméter magas példányt alkalmazhatunk, a tápegység pedig 210 milliméternyi hellyel gazdálkodhat. PCI bővítőhelyből természetesen tíz van, az alaplaptálcán pedig jelen van a szokásos szerelőablak is.

Galéria megnyitása

120 milliméteres átmérőjű rendszerventilátorokból többet is kapunk, így a rendszer szellőzése tökéletesen biztosított. A ház elején és tetején 2-2 darab, a ház hátulján pedig egy darab légkeverő helyezkedik el. Az előlapi portok között két darab USB 3.0-s, egy USB 2.0-s és egy eSATA csatlakozó lapul, természetesen a már megszokott audió csatlakozók társaságban.

Galéria megnyitása

A teljes egészében alumíniumból készült, szálcsiszolt alumíniumborítással ellátott ház ezüstben (PC-V750A), feketében (PC-V750B) és oldallapi panellel ellátott fekete kivitelben is elérhető lesz kereskedelmi forgalomban (PC-V750WX).

A várható ajánlott végfelhasználói árakról ezúttal nincs hír.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére