Shop menü

ÚJABB ME KÉPREGÉNY ÉRKEZIK

Igaz itt Magyarországon csak úgy juthatunk hozzá, ha megrendeljük külföldről az angol nyelvű képregényt, azért úgy gondoljuk érdemes egy szót ejteni róla.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Újabb ME képregény érkezik

Igaz itt Magyarországon csak úgy juthatunk majd hozzá, ha megrendeljük Nagy-Britanniából vagy az USÁ-ból az angol nyelvű képregényt, de azért úgy gondoljuk érdemes egy szót ejteni róla. Az első képregény sorozat (amit utána egyben is kiadtak) a Redemption volt, ez a Mass Effect 1 és 2 között játszódott. Főszereplője Liara T'Soni, akinek egyetlen célja az volt, hogy előkerítse Shepard parancsnok testét, ami valahogyan a titokzatos Shadowbroker kezei közé került...

Galéria megnyitása

Az új sorozat, amiben ismét a Dark Horse Comics igényes munkáját üdvözölhetjük, Evolution névre hallgat majd. Ez egy újabb előzmény lesz, Mac Walters (az író) ezúttal a Mass Effect 2-ben megismert Illusive Man háttérsztoriját festi le nekünk. Az emberiség elé számtalan veszélyt és nehézséget gördített, hogy beléptünk a galaktikus játszótérre, kevéssé ismert civilizációk, kultúrák és ismeretlen erők kereszttüzébe. Sokaknak fogalma sincs róla, hogy ezek átvészelésében mekkora szerepe volt fajunk eltökélt, de ugyanakkor könyörtelen védelmezőjének, az Illusive Man-nek.

Amennyiben sikerült felkelteni az érdeklődéseteket, látogassatok el a BioWare blogra, ahol megtaláljátok az új sorozat első néhány oldalát... A négy részes sorozat első része január 19-én érkezik, de már mind a négy epizód előrendelhető a Dark Horse Store-ból.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére