Shop menü

ÚJ SILVERSTONE PC HÁZ, KOMPAKT GAMER PC ÉPÍTÉSÉHEZ IS

A Silverstone egy friss, micro-ATX és mini-ITX formátumú alaplapokat fogadó számítógépházat mutatott be.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Új Silverstone PC ház, kompakt gamer PC építéséhez is

Az új kuckó a Silverstone SST-PS08B típusjelzést viseli és azoknak lesz jó választás, akik kompakt, költséghatékony PC építésében gondolkodnak. A főként SECC acélból és ABS műanyagból álló újdonság 168 x 355 x 400 milliméteres mérettel érkezik, tömege pedig nagyjából 3,5 kilogramm.

Galéria megnyitása

A kívül-belül feketére festett újdonság belsejében összesen négy darab 3,5 colos és két 2,5 colos adattároló elhelyezésére van mód, az 5,25 colos komponenseket pedig két darab bővítőhely fogadja. Az új számítógépház alaplaptálcája mini-ITX, illetve micro-ATX formátumú alaplapok fogadására ad lehetőséget és természetesen rendelkezik a szokásos szerelőablakkal is, így a processzorhűtőt és a processzort érintő szerelési munkálatok miatt nem kell kivenni az adott alaplapot a házból.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

A négy darab PCI bővítőhellyel ellátott kuckó belsejében 35,8 centiméternyi hely áll a videokártyák rendelkezésére, igaz, a videokártyák nyomtatott áramköri lapja nem lehet magasabb 14,47 centiméternél – ennek a kitételnek a piacon lévő videokártyák többsége megfelel. Az előlapi portok között ezúttal két darab USB 3.0-s csatlakozó lapul, de mellettük a szokásos 3,5 milliméteres jack audió csatlakozók is jelen vannak.

Galéria megnyitása

A rendszer megfelelő szellőzéséről egy 120 milliméteres átmérőjű előlapi és egy 80 milliméteres átmérőjű hátlapi ventilátor gondoskodik.

A Silverstone legfrissebb számítógépháza várhatóan október végén kerül az üzletek polcaira, ára pedig valahol 50 dollár magasságában helyezkedik majd el.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére