Shop menü

ÚJ, OLCSÓ TÁPEGYSÉGEK A CORSAIR KÍNÁLATÁBAN

A Corsair új, belépő szintű tápegységekkel bővítette termékpalettáját: a friss modellek a Builder Series névre keresztelt családban kapnak helyet és kedvező áruk miatt könnyedén nagy népszerűségre tehetnek majd szert a belépő szintű konfigurációk építőinek, valamint a költséghatékony tápegységet kereső felhasználóknak a köreiben.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Új, olcsó tápegységek a Corsair kínálatában

A Corsair új, belépő szintű tápegységekkel bővítette termékpalettáját: a friss modellek a Builder Series névre keresztelt családban kapnak helyet és kedvező áruk miatt könnyedén nagy népszerűségre tehetnek majd szert.

Mivel olcsó tápegységekről van szó, így a moduláris felépítésről ezúttal le kell mondanunk. A hagyományos, fix kábelekkel érkező termékek között egy 430W-os, egy 500W-os és egy 600W-os teljesítményt kínáló egységet találunk, amelyeket a gyártó egy videokártyával ellátott rendszerek építéséhez ajánl. A tápegységek megfelelnek az ATX12V v2.3-as szabvány előírásainak, egyetlen +12V-os ággal rendelkeznek és 80% körüli hatásfokkal üzemelnek. Az aktív PFC támogatással is felvértezett termékek 100000 üzemórán át képesek meghibásodás nélkül működni. A tápegység alkatrészeinek hűtéséről egy halk, 120 mm-es átmérőjű ventilátor gondoskodik, amely a hőmérséklet pillanatnyi alakulásának megfelelően változtatja aktuális fordulatszámát.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

A két év garanciával forgalomba kerülő újdonságok kábelei kábelharisnyában futnak, ami nem csak elegáns megjelenést kölcsönöz, de a kábeldzsungel kialakulását is segít megelőzni. A termékek túlfeszültség, túlterhelés, túláram, rövidzár és alacsony feszültség elleni védelemmel egyaránt rendelkeznek. A Builder Series család tagjai 150 mm x 86 mm x 140 mm-es mérettel bírnak és feketében pompáznak. Az újdonságok specifikációiról a fenti táblázatok adnak részletes tájékoztatást.

A Builder Series család tagjainak forgalmazása már megkezdődött, a 430W-os modellért 49,99 dollárt, az 500W-os változatért 64,99 dollárt, míg a 600W-os tápegységért 74,99 dollárt kell letenni az asztalra.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére