Shop menü

ÚJ BOND JÁTÉK KÉSZÜL

Az Activision legújabb James Bond játéka még az idén landol a boltok polcain. További részleteket nagyon nem árultak el vele kapcsolatban, csak annyi biztos, hogy az év végére várható.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Új Bond játék készül

Az Activision legújabb James Bond játéka még az idén landol a boltok polcain. További részleteket nagyon nem árultak el vele kapcsolatban, csak annyi biztos, hogy az év végére várható. A játék fejlesztője a Singularity mögött álló Raven Software, akikről igazából már februárban azt rebesgették, hogy van egy titkos Bond projektjük, amin már 2 éve dolgozgatnak. Íme, itt a megerősítés.

Azt azért hozzá kell tenni, hogy ez a két év nem megfeszített munkával telt a projekten, mert 2010 elején a csapatnak például Call of Duty térképpakkokat kellett gyártogatniuk. Ha már Bond, akkor említsük meg azt is, hogy készül az új film is, de az csak 2012 novembere környékén kerül vetítésre a külföldi mozikban.

2010-ben két Bond játék jött ki, az egyik az Eurocom féle GoldenEye újraindítás Wii-n, a másik a Bizarre Creation féle Blood Stone.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére