Shop menü

TUNINGOLT GEFORCE GTS 450 ASUS MÓDRA

Víg Ferenc
Víg Ferenc
Tuningolt GeForce GTS 450 ASUS módra

Az ASUS kínálatában már jelenleg is találunk GeForce GTS 450-es videokártyákat, szám szerint egészen pontosan hármat, ám a gyártó úgy gondolta, hogy ez a mennyiség nem elég, így elérhetővé tette legfrissebb modelljét, amely egyedi hűtéssel és gyárilag megemelt órajelekkel próbál majd hódítani a piacon.

Galéria megnyitása

Az ENGTS450/DI/1GD5 típusjelzéssel ellátott újdonság szokás szerint most is az Nvidia GF106-os grafikus processzorára alapoz. Az újdonság négyfázisú tápellátással és ún. POSCAP kondenzátorokkal érkezik, valamint rendelkezik a GPU Guard technológia támogatásával is, amely a rendszer megbízható, stabil működéséről gondoskodik. A kétslotos hűtővel és az ún. EMI Shield-del (elektromágneses-árnyékolással) érkező újdonság GPU-ja 810 MHz-en ketyeg, a CUDA magok órajele így 1620 MHz-es. Az 1 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memória 128-bites adatsínen keresztül kapcsolódik a GPU-hoz, a memóriachipek effektív órajele pedig 3608 MHz.

Galéria megnyitása

Az újdonság kétutas SLI támogatással bír, stabil működéséhez pedig egy hattűs PCI Express tápcsatlakozó alkalmazására van szükség. A videó kimenetek között a szokásosakat, azaz egy D-Sub, egy DVI és egy HDMI portot találunk. A gyártó friss videokártyája hamarosan megjelenhet kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban azonban nem állnak rendelkezésre információk.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére