Shop menü

TOVÁBB KÉSZÜLGET A WORLD OF DARKNESS MMO

Még az is lehet, hogy idén kilép az előkészületi fázisból...
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Tovább készülget a World of Darkness MMO

Jelentjük, hogy a World of Darkness MMO játék még mindig fejlesztés alatt áll. Az idei CCP Fanfest-en a marketingfőnök David Reid megerősítette a hírt és elmondta, hogy 60 ember dolgozik rajta teljes munkaidőben az atlantai irodában.

A 60 ember nem túl sok, plusz az se gyorsította nagyon a fejlesztést, hogy 2011-ben alapos átszervezések voltak a cégnél a problémás Incarna kiegészítő után (EVE). A 100 éve várakozó WOD rajongóknak további rossz hír, hogy a stúdiónál még mindig az EVE és a Dust 514 van elöl a prioritási listán.

"We are still in pre-production," folytatta Reid... mintha valahogy erősebb lenne a fejemre ható gravitáció... az íróasztal... olyan hívogató. Nem, nem megy, ki kell mondani. Hogy a túróba tarthatnak még mindig az előkészületi fázisnál ennyi év után?!

Áh, mindegy. Ezek után beszéltek még az avatár technológiáról, amit az igen rossz fogadtatást kapott Incarna hozott magával, meg arról, hogy simán el tudnak képzelni olyan új játékprojektet, ami erre alapul. Az EVE eközben visszatér az űrharchoz meg az óriási csatahajókhoz, készül már hozzá a legújabb kiegészítő, az Inferno. A Dust 514 megjelenése szintén közeleg.

Emlékeztetőnek esetleg nézzétek meg az alábbi régi-régi teaser videót...

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére