Shop menü

TARTALMAS AION KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÜL

Az NCsoft bemutatott egy csaknem 10 perces videót, melyben körvonalazta az MMO-ba bekerülő új tartalmakat. Az elsőként megemlítendő újítás a grafikai fejlesztés. A képek alapján igen látványosnak ígérkezik.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Tartalmas Aion kiegészítő készül

Az NCsoft bemutatott egy csaknem 10 perces videót, melyben körvonalazta az MMO-ba bekerülő új tartalmakat. Az elsőként megemlítendő újítás a grafikai fejlesztés. A képek alapján igen látványosnak ígérkezik.

A "kisfilmhez" fűzött hivatalos kommentár a következőképp hangzik: "Lehullott a lepel az Aion jövőjéről! ÁLMAITOK valósággá válnak. A játék innovációi életre keltik képzeleteteket. Az Aion jövője a Ti ÁLMAITOK megvalósulása." Szépen elragozták háromszor egymás után ugyanazt, ha esetleg nem mernétek megÁLMODNI, hogy ÁLMAITOK valóságra válnak és satöbbi. Nem ez a lényeg. Inkább nézzétek meg a videót.

            

A grafikai újítás végre megadja a játéknak, ami kijárt neki. Az új fény, árnyék, bloom, és god ray effekteknek köszönhetően Atreia tényleg az a földöntúli varázslatos vidék lehet végre aminek az ábrándos lelkű fejlesztőcsapat megÁLMODTA. Látható az erőfeszítés, hogy rendesen kihasználják a szívében dobogó CryEngine 1-et.

Az időjárás, az évszakok változása meglátszik majd a tájakon, nem csak egy közönséges eső vagy havazás effektet kapunk, hanem olvadozó havat, áradást és így tovább. Az úszás és a vizi harc hiánya volt az egyik pont amit negatívumként róttunk fel a játéknak zárt bétás tesztünknél, így széles mosolyra húzódott a szánk mikor megláttuk, hogy ezt is behozzák a játékba. Mi több, lesznek víz alatti zónák is, ahol mágikus buborékok teszik lehetővé, hogy a tengerfenéken ténykedjünk. Apropó, ha már vízi közlekedés, akkor behozzák a hajózást is.

No de itt nem áll meg BKV fejlesztés, jönnek a hátasok, amelyek csatakompatibilisek (nyelvújítunk!) lesznek. Kedvencünk a dinó és a Chocobo szerű madár. Persze a harcrendszert nem csak ők gazdagítják, jönnek be látványos új varázslatok és kombók is. Ha már látvány, akkor a hatalmas új főellenségek is megemlítendők.

A játék szociális oldalát sem hanyagolják majd el, az új kiegészítővel/frissítésekkel bejönnek majd új települések, ahol vehetünk magunknak kedvünkre való házat, amit aztán 100 féleképp rendezhetünk be.

Összefoglalva: Ázsia támad, a WoW-nak fel kell kötni a gatyát a kataklizmával, az már biztos.

U.i.: Vigyázat a bot-ok használatával, az NCsoft 16.000 accountot bannolt ilyen programok, arany árusítás és spammelés vádjával Észak-Amerikában és Európában. Aki úgy érzi jogtalanul bántak el vele, azt természetesen meghallgatják, de mielőtt mentegetőzésbe fogna valaki, vegye figyelembe, hogy a cég magát az accountot ítéli el. Tehát ha a szóban forgó accountot úgy vettük például egy szorgos kínai állampolgárokat foglalkoztató „cégtől” (kigyúrt karakterekkel a fedélzeten) akkor hiába minden panasz.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére