Shop menü

SZUPERHŐS MENEDZSER SZIMULÁTOR

Belegondoltatok már milyen nehéz lehet egy igazi szuperhősnek beosztani az idejét és erejét, hogy azt a lehető leghatékonyabban fordítsa az emberek szolgálatára? 
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Szuperhős menedzser szimulátor

Belegondoltatok már milyen nehéz lehet egy igazi szuperhősnek beosztani az idejét és erejét, hogy azt a lehető leghatékonyabban fordítsa az emberek szolgálatára? No és sok szuperhős menedzselésébe? A képességeik szerinti legjobb küldetések kiválasztása és az időbeosztás bizony vérbeli profiért kiált, nem hagyhatjuk rá az izomagyú idealista hőspalántákra... nemde?

Az Iron Brigade (Trenched) és a Brütal Legend alkotója, azaz a Double Fine stúdió bemutatta legújabb agymenését, ami egyben az első mobiltelefonos játéka. A Middle Manager of Justice egy ingyenesen játszható szuperhős menedzser szimulátor, iOS-re. A játék egyik készítője, Kee Chi (Miszter Kicsi, lol! khm... több tisztelet) rögtön biztosított minket, hogy a játék kerüli majd az appon belüli "vérmes" mikrotranzakciókat/vásárlásokat.

"Nagyon óvatosak voltunk ezekkel a tolakodó iOS fizetési gyakorlatokkal. Végigjátszhatjátok a Middle Managert anélkül, hogy akár egy petákot is fizetnétek. Nem lesznek korlátok. Ha fizettek, akkor egyszerűen csak gyorsabban hozzájuthattok plusz tartalmakhoz és erősebb hősökhöz. Lehetőségetek van olyan gyorsan fogyasztani a játékot, ahogy tetszik."

A játéknak még le kell futni a kötelező köröket, mielőtt világszerte megjelenhetne, elsőként Kanadában fog bemutatkozni. Ha minden jól megy, talán jönnek más verziók, más platformokon is.

"Ez az első mobilos játékunk, ezért egyetlen platformra szeretnénk fókuszálni indulásnál" - mondta Chi amikor az Androidos változatról faggatták. "De mindenképpen szeretnénk minél több platformra kihozni."

A Middle Manager of Justice-ban építhettek egy bázist a csapatotoknak, amit aztán további részlegekkel bővíthettek. Innen küldhetitek a hőseiteket csatázni a városba, hogy ott bűnözőkkel és szupererős anti-hősökkel mérjék össze erejüket. Számos szomszédságot is meghódíthattok, amiknek mind megvan a saját történetünk. A játék olyan, mintha a Hihetetlen családot keresztezné a Theme Hospitallal.

 

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére