Shop menü

SWTOR ELŐFIZETŐI AJÁNDÉKOK

Ingyen játékidővel és más mézesmadzagokkal próbálja visszahódítani és megtartani előfizetőit az SWTOR.
Tibor Kovács
Tibor Kovács
SWTOR előfizetői ajándékok

A múlt héten kijött az SWTOR eddigi legnagyobb patche, az 1.2-es, olyan újdonságokkal, mint a Legacy rendszer, a guildbankok, egy új flashpoint, egy új operation, és mindenki titkos vágya, a rakghoul invázió a Tattooine-on. A ranked PVP-t az utolsó pillanatban kivették a patchből. A szerverek frissítése nem ment simán, a nap nagy részében elérhetetlenek voltak, amíg újjáélesztették őket. A Bioware bocsánatkérésként egy napot adott ajándékba az előfizetőknek.

A Bioware mostanában nagyon igyekszik, hogy megőrizze előfizetőit, még ha kissé kapkodósan is: először 30 nap ingyen játékidőt ígért játékosainak, ám ez alatt csak azokat értette, akiknek van már legalább egy 50-es karaktere. Később, miután több előfizető is nehezményezte, hogy őt miért nem becsülik nagyra, a Bioware-nél észbe kaptak és bevették a buliba azokat is, akik elérték/elérik a 6-os Legacy szintet. Erre több mód is van, ha pl. van egy 45-ös és egy 42-es karakterünk, akkor már megvan a szint, vagy ha három karakterünk van 45, 32 és 32-es leosztásban, akkor is, de persze egyéb kombók is léteznek. Ha csak egy 50-es árválkodik az accunkon, akkor viszont részt kell vegyünk egy kicsit az endgame tartalmakban is, hogy a 6-os Legacy szintet elérjük. Minderre április 22-ig van időnk. Az ingyen 30 nap április 25-től lép életbe.

A Bioware azon is ügyködik, hogy hazaterelje elkóborolt előfizetőit: az inaktív játékosok egy hét ingyen játékot kaptak ajándékba, amely április 13-tól 20-ig (reggel 6-ig) él. Ezen kívül minden előfizető Tauntaun petet kap, ez azoknak az inaktívaknak is jár, aki április 21-e előtt újra beélesítik előfizetésüket.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére