Shop menü

RAZER NOSTROMO: MINŐSÉGI PERIFÉRIA JÁTÉKOSOKNAK

A Razer egy új, felsőkategóriás perifériával jelentkezik a piacon, amellyel ezúttal is a hardcore játékosok igen-igen népes táborát kívánják célba venni. Az újdonságot a gyártó a Belkin szakembereivel együttműködve alkotta meg, a végeredmény pedig egy igen tetszetős, rendkívül hatékony vezérlőeszköz lett, amely ergonomikus, minőségi felépítésével és nagyfokú testre szabhatóságával rövid időn belül hatalmas rajongó táborra tehet szert.
Víg Ferenc
Víg Ferenc
Razer Nostromo: minőségi periféria játékosoknak
Galéria megnyitása

A Razer egy új, felsőkategóriás perifériával jelentkezik a piacon, amellyel ezúttal is a hardcore játékosok népes táborát kívánják célba venni. Az újdonságot a gyártó a Belkin szakembereivel együttműködve alkotta meg, a végeredmény pedig egy igen tetszetős, rendkívül hatékony vezérlőeszköz lett, amely ergonomikus, minőségi felépítésével és nagyfokú testre szabhatóságával rövid időn belül hatalmas rajongó táborra tehet szert.

Galéria megnyitása

A Razer Nostromo egy tulajdonképpen különleges billentyűzetnek tekinthető, amelyhez tartozik egy nyolcutas hüvelykujj-pad (thumb-pad) és egy görgő (scroll wheel) is. A ledes háttérvilágítással is ellátott billentyűzet-rész 15 darab Hyperesponse billentyűt tartalmaz, amelyek természetesen programozhatóak. A hüvelykujj-pad játék közben egyrészt használhatóz mozgás-irányításra, másrészt pedig alkalmas arra is, hogy segítségével előcsalogathassuk a különböző makrókat.  A görgő esetében szintén alkalmaztak háttérvilágítást a készítők, így a termék összességében rendkívül jól használható sötétben is (bár megszokás után nem igazán kell a világítás). A Nostromo fejlesztői egyébként hatalmas hangsúlyt helyeztek az ergonómiára is: az újdonság párnázott csukló- és tenyértámasszal érkezik, amelyek segítségével kényelmesen használhatjuk a terméket még a rendkívül hosszú, maratoni küzdelmek során is anélkül, hogy kezünk vagy csuklónk hamar elfáradna. A maximális kényelem érdekében a csuklótámasz állítható.

Galéria megnyitása

A Razer Nostromo elődjéhez képest számos téren változott. A rendszer lapkakészletének és a hozzá tartozó drivernek köszönhetően a korábban ismert makró korlátokkal ennél a terméknél már nem kell foglalkozni: a rendszer bármilyen hosszú és bonyolult makró eltárolására lehetőséget ad. A megújult kezelőfelület segítségével rendkívül gyorsan és hatékonyan készíthetünk és tárolhatunk el makrókat. Újdonság, hogy a korábbi három helyett immáron nyolc különböző billentyűzet kiosztás között váltogathatunk akár játék közben is, és a korábbi tíz helyett már húsz különböző profilt tárolhatunk el a Nostromo fedélzeti memóriájában.

Galéria megnyitása

A gamer periféria és a hozzátartozó szoftver mától már elérhető kereskedelmi forgalomban. A Razer Nostromo ajánlott végfelhasználói ára Európában 70 euró, míg az Amerikai Egyesült Államok területén 70 dollár lesz.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére