Shop menü

PS PLUS JANUÁR: ELKÉPESZTŐ FELHOZATAL

A januári ingyenes játékok a PS Plus előfizetőknek a következők lesznek: BioShock 2, Mortal Kombat és Guardians of Middle-earth.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
PS Plus január: elképesztő felhozatal

A januári ingyenes játékok a PS Plus előfizetőknek a következők lesznek: BioShock 2, Mortal Kombat és Guardians of Middle-earth. Január 2-től tölthetitek le őket, igazából már mi sem értjük, hogy hogyan éri ez meg a Sony-nak, de örülünk neki. (@EU PS blog)

Az új játékok megjelenésével szokás szerint kivesznek pár régit a felhozatalból, kifut a Batman: Arkham City, a Bulletstorm és a Resident Evil 5. Vitára is lesznek meglepetések, január 16-án jön Jet Set Radio, 23-án pedig a Pinball Arcade. Innen a Mortal Kombat Vita és a Knytt Underground búcsúzik.

Karácsonykor érdemes lesz megvenni az éves előfizetést, mert 25%-kal olcsóbb lesz.

A BioShock 2 2010 elején jött ki, aki szerette az első részt, annak ez sem okozott csalódást, annak ellenére, hogy nem hozott igazi nagy innovációkat. Az Irrational azóta a BioShock: Infinite-en dolgozik, amit márciusra várunk. Ha hangulatba akarjátok hozni magatokat, lesz időtök végigjátszani a Rupture-ben játszódó kalandot, mielőtt fellőnétek magatokat a fellegekbe... 

A Mortal Kombat-ot minden bizonnyal nem kell bemutatnunk nektek, az utóbbi évek egyik legjobb franchise újraindítását tisztelhetjük ugyanis benne. A NetherRealm nem kis meglepetést okozott tavaly, várjuk tőlük a DC Universe-es verekedős játékot is, az Injustice: Gods Among Us-t.

A Guardians of Middle-earth a fenti két nagyság mellett talán eltörpül, de azért ejtsünk róla is pár szót. Egy MOBA játékról van szó, mely természetesen a tolkieni fantáziavilág karaktereit mozgatja, nevezetesen a Gyűrűk Ura és az éppen mozivásznon taroló Hobbit szereplőit. A játék még nagyon friss, e hónapban debütált.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére