Shop menü

PROFI, LÉZERES GAMER EGÉR SÚLYOKKAL, CSERÉLHETŐ TALPPAL

A Gigabyte egy különleges, cserélhető házzal ellátott, kifejezetten játékosoknak szánt egérrel rukkolt elő.
Víg Ferenc
Víg Ferenc
Profi, lézeres gamer egér súlyokkal, cserélhető talppal
Galéria megnyitása

Az Aivia Krypton névre hallgató egér egy minőségi megoldás, amely számos hasznos szolgáltatással rendelkezik. A gamer egér 127 x 67 x 42 milliméteres mérettel érkezik és 8200 dpi-s lézeres szenzort tartalmaz. A rendszer 30G-s gyorsulást és másodpercenként 150 hüvelyknyi mozgást képes pontosan lekövetni. A termék nejlonnal átszőtt, aranyozott USB 2.0-s porttal ellátott kábelt alkalmaz és összesen kilenc darab programozható gombot kínál. A gombok tízmillió kattintásnyi élettartammal rendelkeznek, azaz strapabíróak. Az új egér esetében az érzékenység 400 dpi és 8200 dpi között szabadon állítható attól függően, hogy éppen milyen érzékenységre van szükségünk. Az egér tetején egy négy LED-ből álló DPI kijelző is helyet kapott, amely alap esetben a 800 dpi-s, 1600 dpi-s, 3200 dpi-s és 5600 dpi-s módok megkülönböztetésére használható.

Galéria megnyitása

Az egér programozható gombjaival készített makrók a 32 KB-nyi fedélzeti memóriában tárolhatóak, méghozzá 5 különböző profilban. A profilokhoz különböző színeket társíthatunk, az éppen aktív profilról pedig a kétoldalt elhelyezett profilgombok fénye árulkodik. Az egyes profilokhoz különböző LED-es világítást rendelhetünk, de akár le is tilthatjuk a LED fényt, ekkor sötétek maradnak a profil gombok. Az említett gombok egyszerre történő, három másodpercig tartó lenyomásával a jobb- és balkezes üzemmódok között is könnyedén lehet váltani.

Galéria megnyitása
Galéria megnyitása

Annak érdekében, hogy az egeret kényelmesen, precízen használhassuk, saját ízlésünknek megfelelően kisúlyozhatjuk a mellékelt apró súlyokkal. A gyártó négy darab, egyenként 1,8 grammos alumínium súlyt és hat darab, egyenként 5,3 grammos, vasból készült súlyt ad a rágcsálóhoz, amelyekkel 35 féle súlyozási mód valósítható meg.

Galéria megnyitása

Az egérhez kétféle talp jár, amelyek között az adott igényeknek megfelelően gyorsan és könnyedén válthatunk. A Speed Chassis esetében a talpak kopásmentes kerámia alapokon nyugszanak – ezek gyors egérmozgatást és azonnali, gyors reakciót tesznek lehetővé. A Control Chassis esetében a talpak teflonbevonattal rendelkeznek, ami a nem túl gyors, de maximálisan precíz egerészéshez járul hozzá.

Galéria megnyitása

A Gigabyte profi gamer egere hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban. Az új rágcsáló várható végfelhasználói árával kapcsolatban egyelőre nem állnak rendelkezésre információk.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére