Shop menü

POPCORN HOUR A-200: ÚJABB NAGYÁGYÚ?

A Popcorn Hour névre keresztelt nagy tudású multimédia lejátszói már eddig is komoly elismeréseket szereztek felhasználóiktól a piacon, ugyanis a szerkezetek rengeteg fájltípus zökkenőmentes lejátszására képesek, emellett pedig könnyedén kezelhetőek és videó kimenetek tekintetében is tartalmaznak mindent, amire szükség lehet. A családot a vállalat most egy új taggal bővítette: január 18-tól kezdve elérhető lesz kereskedelmi forgalomban a Popcorn Hour A-200-as modell, amely 180 dolláros áron kerül a boltok polcaira.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Popcorn Hour A-200: újabb nagyágyú?

A Popcorn Hour névre keresztelt nagy tudású multimédia lejátszók már eddig is komoly elismeréseket szereztek felhasználóiktól a piacon, ugyanis a szerkezetek rengeteg fájltípus zökkenőmentes lejátszására képesek, miközben könnyedén kezelhetőek és videó kimenetek tekintetében is tartalmaznak mindent, amire szükség lehet. A családot a vállalat most egy új taggal bővítette: január 18-tól kezdve elérhető lesz kereskedelmi forgalomban a Popcorn Hour A-200-as modell, amely 180 dolláros áron kerül a boltok polcaira.

Galéria megnyitása

Az új hálózati multimédiás lejátszó szerkezet a belépő szinten elhelyezkedő A-110 és a zászlóshajó szerepét betöltő C-200-as modellek között fog elhelyezkedni a ranglétrán. A lejátszó képes lesz külső HDD vagy Blu-ray meghajtók kezelésére, de a belsejében is elhelyezhetünk majd egy 2,5 hüvelykes vagy egy 3,5 hüvelykes meghajtót. A szerkezet természetesen sok egyéb mellett rendelkezik 1080p támogatással is, azaz a Full HD tartalmak lejátszása nem jelenthet majd gondot. A szerkezet új felhasználói kezelőfelülettel büszkélkedik és App Center támogatással érkezik.

A készülék belsejében egy Sigma Designs SMP8643-as processzor teljesít szolgálatot, amely 667 MHz-es órajelen ketyeg. A rendszer 512 MB-nyi DDR2-es memóriával és 256 MB-nyi SLC típusú NAND Flash memóriával van felszerelve. A támogatott fájltípusok és formátumok listája hatalmas, pontos információkat a bal oldalon látható kép megtekintésével kaphatunk. A rendszer képes az MPEG-4-es, a DiVX és Xvid, valamint az AVCHD formátumú fájlok lejátszására, sőt, internetes videó támogatással és UPnP média streaming funkcióval is ellátták.

Galéria megnyitása

Csatlakozók tekintetében egy USB 2.0-s slave és host portot, Gigabites Ethernet csatlakozót, HDMI 1.3a portot, valamint komponens, kompozit és S-Videó kimeneteket találunk az újdonságon, de a koax- és optikai audió kimenetek sem hiányoznak. Nagyjából 20 dolláros felár ellenében akár WiFi adapterrel is bővíthetjük majd a rendszert, így vezeték nélküli hálózati módot is használhatunk.

A Popcorn Hour A-200-as modellre az első rendeléseket január 18-tól fogadják a fentebb már említett 179 dolláros ajánlott végfelhasználói ár mellett.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére