Shop menü

PCIE SSD KÁRTYÁK A RUNCORE-TÓL, NETBOOKOKBA

Korábban már láthattunk a különböző vállalatok kínálatában olyan SSD meghajtókat, vagyis inkább SSD kártyákat, amelyek kifejezetten a piac legnépszerűbb netbookjaihoz készültek. A RunCore újdonságai sem kivételek ez alól: a gyártó Pro IV Light SSD kártyái PCI Express csatolófelületbe illeszkednek és többek között az ASUS Eee PC T91-es netbookjához is használhatóak.
Víg Ferenc
Víg Ferenc
PCIe SSD kártyák a RunCore-tól, netbookokba

Korábban már láthattunk a különböző vállalatok kínálatában olyan SSD meghajtókat, vagyis inkább SSD kártyákat, amelyek kifejezetten a piac legnépszerűbb netbookjaihoz készültek. A RunCore újdonságai sem kivételek ez alól: a gyártó Pro IV Light SSD kártyái PCI Express csatolófelületbe  illeszkednek és többek között az ASUS Eee PC T91-es netbookjához is használhatóak.

A Pro IV Light SSD kártyák MLC (Multi-level Cell, azaz többszintű cella) típusú NAND Flash chipekből épülnek fel és készenléti állapotban rendkívül alacsony fogyasztással üzemelnek, ekkor mindössze 120 mA áram folyik át rajtuk. Az új kártyák esetében a maximális olvasási sebesség 125 Mb/s-os, míg a maximális írási sebesség 80 MB/s-os értéket képvisel.

A RunCore friss SSD kártyái 16 GB-os, 32 GB-os és 64 GB-os változatokban lesznek elérhetőek, a termékek sorrendben 88 dolláros, 118 dolláros és 198 dolláros ajánlott végfelhasználói árakkal büszkélkednek. Mindhárom modellre két év garanciát vállal a RunCore.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére