Shop menü

PASSZÍV RADEON HD 6670-ES A SAPPHIRE-TŐL

A Sapphire ma egy új Radeon HD 6670-es videokártyát mutatott be, amely ezúttal nem aktív, hanem teljesen hangtalan passzív videokártya hűtővel érkezik. A belépő szintű megoldások piacát megcélzó termék ideális választás lehet mind HTPC, mind pedig olcsóbb asztali PC konfiguráció építésére, amellyel esetenként - némi kompromisszum mellett - játékra is lehet használni.
Víg Ferenc
Víg Ferenc
Passzív Radeon HD 6670-es a Sapphire-től

A Sapphire ma egy új Radeon HD 6670-es videokártyát mutatott be, amely ezúttal nem aktív, hanem teljesen hangtalan, passzív videokártya hűtővel érkezik. A belépő szintű megoldások piacát megcélzó termék ideális választás lehet mind HTPC, mind pedig olcsóbb asztali PC konfiguráció építésére, amellyel esetenként - némi kompromisszum mellett - játékra is lehet használni.

[bold]Bemutatkozik a Radeon HD 6670 Ultimate

[/bold]

Galéria megnyitása

A Turks kódnévre keresztelt GPU-val ellátott újdonság természetesen szokás szerint ezúttal is 480 stream processzorral gazdálkodhat. A GPU és az 1 GB-nyi GDDR5-ös típusú fedélzeti memória között 128-bites adatsín teremt kapcsolatot. A passzív hűtéssel érkező újdonság referencia órajeleken üzemel, ami 800 MHz-es GPU és 4000 MHz-es effektív memória órajelet jelent.

Galéria megnyitása

A videó kimenetek között egy DVI, egy HDMI és egy DisplayPort csatlakozót találunk. A Sapphire friss videokártyájához a vásárlók kapnak egy kupont is, amelynek segítségével beszerezhetik a Codemasters legfrissebb játékát, a Dirt 3 teljes verziós kiadását.

Galéria megnyitása

A passzív hűtéssel ellátott, Sapphire Radeon HD 6670 Ultimate névre keresztelt videokártya már előrendelhető, ára pedig 87 euró körül helyezkedik el.

Készül már a passzív hűtéssel ellátott Radeon HD 6570-es modell is

A Sapphire illetékesei a fent említett videokártya mellett hamarosan egy passzív hűtéssel ellátott Radeon HD 6570-es modellről is lerántják a leplet, amely alacsony profilú nyomtatott áramköri lapra alapoz. A termék esetében a GPU 650 MHz-es, míg az 1 GB-nyi DDR3-as típusú fedélzeti memória 1,8 GHz-es effektív órajelen ketyeg majd. A D-Sub, HDMI és DVI videó kimenettel ellátott Radeon HD 6570 Ultimate modell hamarosan megjelenhet.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére