Shop menü

PANOPTICON: JÖVŐRE JÖN, PS VITA EXKLUZÍV LESZ

Ha még emlékeztek, a múlt héten leleplezett új Sony Japan játék bemutatkozó videójában mára ígértek friss információkat...
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Panopticon: Jövőre jön, PS Vita exkluzív lesz

Ha még emlékeztek, a múlt héten leleplezett új Sony Japan játék bemutatkozó videójában mára ígértek friss információkat. Először is, az eddig Panopticon kódnév alatt futó projektre ráragasztották a végleges címét: Freedom Wars.

Megtudhattuk, hogy a játék PS Vita exkluzív lesz és feltupírozták a korábbi videót is magyarázó feliratokkal és szinkronnal. A Londonban játszódó videó szerint a mindenki feje fölött látható visszaszámláló a hátralévő letöltendő büntetés idejét jelöli. Amennyire ki lehet venni, az emberek valamiféle virtuális börtönben vannak egy alternatív valóságban.

A Sony a játékot úgy sorolta be, mint "Recovery" multiplayer-akciójáték. Hogy ez mit jelent, az nem egészen világos. Mint ahogy az sem hivatalos még, hogy nyugaton is megjelenik-e a Freedom Wars. Ennek viszont elég nagy a valószínűsége, legalábbis Shuhei Yoshida is azt írta a NeoGAF-on, hogy reméli, így lesz.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére