Shop menü

OLCSÓBB LETT ÉS MEG IS ÚJULT AZ NVIDIA 3D VISION KIT

Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Olcsóbb lett és meg is újult az Nvidia 3D Vision Kit

Az Nvidia az utóbbi időben egyre többet foglalkozik a 3D Vision népszerűsítésével, a cél érdekében még egy weboldalt is létrehozott a technológia népszerűsítésére, amely tartalmazza az összes szükséges információt az eljárással kapcsolatban, sőt, még 3D-s tartalmakat is kínál a felhasználók számára. Az Nvidia 3D Vision Kit névre keresztelt csomagja két évvel ezelőtt jelent meg: ez a csomag tulajdonképpen egy aktív folyadékkristály-zárral ellátott 3D-s szemüvegből, egy USB 2.0-s IR adóból, valamint a rendszer működtetéséhez szükséges szoftverből áll. Két éve a 3D Vision Kit 199 dolláros áron mutatkozott be, és tulajdonképpen egészen mostanáig változatlan áron lehetett elérni.

Galéria megnyitása

A gyártó a 3D Vision Kit árának csökkentésével egy újabb lépést tett afelé, hogy szélesebb rétegek számára legyen elérhető a technológia, ám nem szabad elfelejteni, hogy ez a csomag csak egy része annak, amivel rendelkeznünk kell, ha 3D-ben akarunk játszani például. A - mostantól - 149 dolláros ajánlott végfelhasználói áron érkező csomag nem csak olcsóbb lett, de tartogat némi újítást is a felhasználók számára. A szoftverkörítés és az USB 2.0-s IR adó ugyanaz maradt, viszont a korábban alkalmazott vezeték nélküli aktív 3D-s sztereoszkópikus szemüveget egy újabb modellre cserélték, ami egyetlen akkumulátortöltéssel 50%-kal több üzemidőt kínál, mint elődje, vagyis akár 60 órán át nézhetünk vele 3D-s tartalmakat anélkül, hogy az energiaforrás lemerülne. A gyártó ezzel együtt az extraként megvásárolható második aktív 3D-s szemüveg árát is csökkentette: a második szemüvegért már "csak" 119 dollárt kell letenni az asztalra.

A 149 dolláros 3D Vision Kit mellett ahhoz, hogy ki tudjuk aknázni a sztereoszkópikus 3D-s technológiában rejlő lehetőségeket, rendelkeznünk kell egy olyan konfigurációval, amely kínál 3D Vision támogatást és amely egy 120 Hz-es képfrissítési ráta mellett üzemelő, "3D Ready" monitort vagy TV-t is tartalmaz.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére