Shop menü

MSI GT780DX: ÚJ NOTEBOOK, JÁTÉKOSOKNAK

Az MSI bemutatta legfrissebb gamer noteszgépét, ami a GT780DX típusjelzést kapta és mindent tartalmaz, amire csak egy „mobil” játékosnak szüksége lehet.
Víg Ferenc
Víg Ferenc
MSI GT780DX: új notebook, játékosoknak

Az MSI bemutatta legfrissebb gamer noteszgépét, ami a GT780DX típusjelzést kapta és mindent tartalmaz, amire csak egy „mobil” játékosnak szüksége lehet.

Galéria megnyitása

Az Intel Huron River platformja köré épülő GT780DX 428 x 288 x 55 milliméteres mérettel, illetve 3,9 kilogrammos súllyal bír. A fémből készült házban helyet foglaló konfiguráció 2 GHz-es órajelen ketyegő Core i7-2630QM mobil processzort alkalmaz, amelyhez maximum 16 GB-nyi rendszermemóriát társíthatunk. Az adatok tárolásáról SSD-ből és merevlemezből álló hibrid rendszer gondoskodik, optikai meghajtóból pedig választhatunk hagyományos DVD-írót, de igény esetén akár Blu-ray meghajtót is.

Galéria megnyitása

A tökéletes hangzásról a noteszgép 2.1-es beépített audió rendszere gondoskodik, ami a Dynaudió nevéhez köthető, de a beépített hangszórókon kívül 7.1-es audió kimenet is rendelkezésre áll, ha esetleg komolyabb erősítővel, illetve hangfalszettel szeretnénk használni a terméket. Videokártyából egy GeForce GTX 570M modellt kapunk, amely 1,5 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memóriával és elegendő 3D-s teljesítménnyel áll rendelkezésünkre.

Galéria megnyitása

Az MSI újdonsága 720p-s beépített webkamerával, négy az egyben memóriakártya-olvasóval, valamint Gigabites Ethernet porttal, 3.0-s Bluetooth és 802.11 b/g/n típusú WiFi adapterrel kerül az üzletek polcaira. Az újdonság két USB 3.0-s csatlakozót, plusz egy HDMI 1.4a típusú videó kimenetet is kínál.

Galéria megnyitása

A kilenccellás akkumulátorral érkező különlegesség esetében a 17,3 hüvelykes képátlójú, LED-es háttérvilágítással ellátott LCD kijelző kérhető Full HD, illetve HD+ felbontással is. A termék billentyűzetének megtervezésében az MSI segítségére siettek a SteelSeries szakemberei, akik egy kifejezetten játékos igényekre szabott billentyűzettel ruházták fel a terméket. Külön extra, hogy opcióként akár többszínű háttérvilágítással is ellátható a billentyűzet, persze ez csak némi felárért cserébe lehetséges.

Galéria megnyitása

A GT780DX modell egyik változata, amely Core i7-2630QM típusú központi egységgel, 16 GB-nyi rendszermemóriával, 120 GB-os SSD meghajtóval és 750 GB-os merevlemezzel, valamint egy Blu-ray olvasó meghajtóval kerül a boltok polcaira, 1999 eurós ajánlott végfelhasználói áron tűnt fel az árlistákon. Ez a modell egy előtelepített, 64-bites Windows 7 Home Premium operációs rendszert tartalmaz.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére