Shop menü

MOZGÓ, FÜSTÖT EREGETŐ HÁZ IS LESZ A LIAN LI STANDJÁN

A Lian Li meglehetősen érdekes standdal készül a Computexre, amely június ötödike és kilencedike között várja majd a látogatókat.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Mozgó, füstöt eregető ház is lesz a Lian Li standján

A Tajpejben megrendezésre kerülő Computex show sok-sok érdekes terméknek ad majd helyet, amelyekről már most, a showt megelőző napokban is szivárognak az információk. Ezúttal a Lian Li standjának várható tartalmával kapcsolatban kapunk némi ízelítőt.

Látványos, mozgó házak is lesznek a standon

Galéria megnyitása

A minőségi, alumíniumból készült számítógépházairól elhíresült nagyvállalat meglehetősen érdekes házakkal képviselteti magát a Computexen. Az egyik érdekes kuckó a CK-101-es típusjelzést viseli: ez a modell tradicionális gőzmozdonyra hasonlító dizájnnal érkezik, ami nem csak mozogni, de még füstöt eregetni is tud. A gőzmozdony formájú ház a Lian Li standján felállított síneken gurul majd előre-hátra.

 

A nem mindennapi számítógépház persze hardverkomponenseket is fogad: belsejében 3,5 colos merevlemezek, illetve 2,5 colos adattárolók egyaránt elhelyezhetőek, sőt, 5,25 colos formátumú vékony optikai meghajtó számára is kínál bővítőhelyet, valamint még USB 3.0-s porttal is rendelkezik.

A CK-101 mellett a PC-Q15 autós, pontosabban SUV témára épülő változata is jelen lesz a gyártó standján. Ez, a speciálisan a Computexre készített kuckó a stand körül körözget majd.

[bold]Bemutatkozik néhány új PC ház

[/bold]

A fenti mozgó látványmodelleken kívül a vállalat négy új, teljes egészében alumíniumból készült számítógépházat is bemutat, amelyekről eddig még sehol sem olvashattak az érdeklődők. A négy újdonság legfőbb tulajdonságait az alábbi felsorolás összegzi: 

[list type="unordered"]

[*]Az első érdekes számítógépház extrém zajszigeteléssel érkezik – ennek érdekében még látható szellőzőnyílások sincsenek rajta. A friss levegő egy, a ház alján található, gondosan megtervezett szellőzőn keresztül jut be a rendszerbe.

[*]A második modell már egy szerverszintű kuckó, ami egy HPTX alaplap és akár húsz darab 3,5 colos merevlemez fogadására is képes.

[*]A vállalat a PC-X2000F frissített változatáról is lerántja a leplet: ez a ház többek között EATX alaplapokat is fogad, valamint rengeteg bővítőhelyet kínál, amelyek szerszámmentesen-szerelhetőek. A repertoárban Hot-Swap támogatással ellátott bővítőhelyeket is találunk majd.

[*]Végül, de cseppet sem utolsó sorban szemügyre vehetünk egy ATX formátumú házat is, amely rengeteg bővítőhelyet kínál a különböző adattárolók számára. Utóbbiban 370 milliméternyi hellyel gazdálkodhatnak a videokártyák.

[/list]

A fentiek mellett a cég teljes mini-, közepes- és teljes méretű toronyház kínálata is kiállításra kerül. Még a Lancool új számítógépházának is szorítanak majd némi helyet a Lian Li illetékesei, így egy alumínium helyett acélból készült ház is jelen lesz a standon.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére