Shop menü

MICROSOFT NYÁRISKOLA: HASZNOS TANFOLYAMOK DIÁKOKNAK

A Microsoft ismét megrendezi a NyárIskola tanfolyamsorozatot, amelynek keretén belül hasznos, egy hetes képzéseken vehetnek részt a diákok.
Víg Ferenc
Víg Ferenc
Microsoft NyárIskola: hasznos tanfolyamok diákoknak

A képzések között összesen 19 ingyenes, illetve önköltséges kurzus indul, amelyek között több érdekes téma is található. A középiskolai és egyetemi hallgató számára indított, gyakorlatorientált tanfolyamokon a résztvevők többek között elsajátíthatják a kisvállalati hálózatok tervezésének és üzemeltetésének alapjait, de emellett akár Windows 8 Metro alkalmazásokat is fejleszthetnek C# programnyelven. A kurzusok között jelen van még a Windows Azure platform megismerésének lehetősége is, sőt, a diákok akár WebMatrix weboldalak készítésének fogásaival is megismerkedhetnek. Sokakat vonzhat majd a „Windows 8 Power User” nevet viselő onine tanfolyam is, amelynek keretén belül a Windows 8 különböző funkcióiról hull majd le a lepel.

A tanfolyamok öt felsőoktatási intézményben és egy budapesti helyszínen kerülnek megrendezésre. A programban a Budapesti Corvinus Egyetem, a Miskolci Egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a győri Széchenyi István Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem is részt vesz. Alapfeltétel, hogy a közép- és felsőoktatásban tanuló jelentkezőknek rendelkezniük kell érvényes diákigazolvánnyal. 

A délelőtti kurzusok 8:30-tól 13:30-ig, a délutániak pedig 14:00-tól 19:00-ig tartanak. A résztvevők a NyárIskola honlapján találnak bővebb információt a kurzusokkal kapcsolatban – ugyanitt a tanfolyamokra történő regisztrációra is van lehetőség.

A kurzusok egy része teljesen ingyenes lesz, de néhány fizetős tanfolyam is indul, amelyeket bruttó 6350 forintos önköltségi áron lehet igénybe venni. A résztvevők minden esetben oklevelet kapnak, ami az adott tanfolyam elvégzését igazolja. A tanfolyamokon piacképes tudás szerezhető, ami álláskeresésnél például különösen jól jöhet.

A NyárIskola júliusban és augusztusban kerül megrendezésre.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére