Shop menü

MI A HELYZET A WORLD OF DARKNESS MMO-VAL?

Hol késik a CCP vámpíros témájú MMO-ja? A vérre szomjazó rajongók hiába hegyezik fogaikat, a játékra még várni kell.
Tibor Kovács
Tibor Kovács
Mi a helyzet a World of Darkness MMO-val?

Az Eve Online alkotóinak vámpíros témájú MMO-járól hónapokkal ezelőtt hallhattunk utoljára, de csak annyit, hogy 60 ember dolgozik rajta főmunkaidőben.  A fejlesztők atlantai irodájában történt leépítések után sokan gondolták, hogy a játék is lapátra került, ám nem ez volt a helyzet, és most sem az, az alkotók megerősítették, hogy ha lassan is, de biztosan halad tovább a fejlesztés.

Chris McDonough senior producer nyílt levélben fordult a Mind's Eye Society rajongói klubhoz, hogy megnyugtassa a vérszomjas tagokat, a játék él, és élni fog, bár a cégnél jelenleg nem ez a legfontosabb projekt. "Sokan bizonyára tudjátok, hogy az elmúlt év nem volt könnyű a CCP-nek, és sok régi munkatárstól és jóbaráttól kellet búcsút vennünk. A cég úgy érezte, hogy túl sok volt a prioritás, túl sok dolgot próbáltunk egyszerre elérni. A World of Darkness még mindig a fejlesztés aktív szakaszában van, de a CCP most arra koncentrál, hogy a forradalmi DUST 514-et piacra dobja."

Ennek eredményeképp elmarad az idei Grand Masquerade rendezvény, kárpótlásul viszont idén ősszel tartani fognak egy World of Darkness LARP (élő szerepjátékos) találkozót, amelyet a Minds Eye Society hamarosan be fog jelenteni.

Galéria megnyitása

Magára a játékra sajnos sokat kell még várnunk, de az ígéretes témák miatt talán megéri majd. A WoD-ban olyan valós városok éjszakai életében kalandozhatunk, mint London, Párizs és New York. Az Eve Online-ra és a Dust 514-re jellemző sandbox mentalitás a vámpírok világában is jelen lesz, és összetett politikai rendszer fűszerezi majd a játékot. Minden nagyvárost egy-egy játékos fog irányítani, akinek hercegként nagy hatalom összpontosul a kezében, arra is képes lesz pl., hogy más karaktereket megöljön úgy, hogy ezzel örökre kitörli őket a játékból.

Kapcsolódó cikkeink

 

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére