Shop menü

MEGÉRKEZETT A DAO TOOL SET

A BioWare kiadta a PC verzióhoz beígért pályaszerkesztő alkalmazást a Dragon Age: Origins-hez. A program segítségével lehetőségünk nyílik új kampányokat, küldetéseket és akár még átvezető videókat is szerkesztenünk a játékmotort használva. Emellett ha kedvünk tartja, használhatjuk a meglévő Dragon Age művészi elemeket.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Megérkezett a DAO Tool set

A BioWare kiadta a PC verzióhoz beígért pályaszerkesztő alkalmazást a Dragon Age: Origins-hez. A program segítségével lehetőségünk nyílik új kampányokat és küldetéseket, de akár még átvezető videókat is szerkesztenünk a játékmotort használva. Emellett ha kedvünk tartja, használhatjuk a meglévő Dragon Age művészi elemeket.

Lesz benne hangot és ajakmozgást szinkronba hozó akalmazás az átvezető videókhoz, míg a harc finomításához kezünkbe vehetjük az ellenfelek mesterséges intelligenciájának beállítását. Az egésznek kiemelkedő hátteret nyújt majd a BioWare Social Network, amely segítségével könnyedén közzétehetjük alkotásainkat. Nem beszélve arról, hogy az új kalandokra váró közönségnek sem 138 féle honlapról kell összevadászni a minőségi modokat, hanem 1 helyen meglesz minden. Kezdő alkotóknak a BioWare készített egy mindenre kiterjedő tutorialt és megteremtette a többi alkotóval való chat lehetőségét is, hogy ezzel is ösztönözze az ötletekben gazdag játékosokat a próbálkozásra.

Ó, a régi szép idők... 2000-ben a Neverwinter Nights-nál még nem dolgoztak ennyire a kezük alá a moddereknek, de mégis mennyi gyöngyszem született abban az időben is. Kíváncsian várjuk a DAO modokat, igaz még van idejük az alkotóknak, tartogat az alapjáték is néhány végigjátszást. :)

(u.i.: Egyszerűen fantasztikus jó humora van Dragon Age-nek, érdemes figyelni társaink egymással folytatott beszélgetéseit! Wynne és Alistair büdös zoknijának esetét követően másfél percig derült kifejezés ragadt az arcukra.)

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére