Shop menü

MÉG FUT A DOTA PROJEKT A VALVE-NÁL

Duke Nukem hangja, Jon St. John nem rég tweetelt a Valve Software-nél futó Defense of the Ancients projektről. "Nagyon jól éreztem múlt héten Seattleben a DotA felvételén. A srácok a Valve Software-nél igazán jó arcok!" Nem sokkal ezután a fülre koppinthattak, mert törölte a posztot.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Még fut a DotA projekt a Valve-nál

Duke Nukem hangja Jon St. John nem rég tweetelt a Valve Software-nél futó Defense of the Ancients projektről. "Nagyon jól éreztem magam múlt héten Seattleben a DotA felvételén. A srácok a Valve Software-nél igazán jó arcok!" Nem sokkal ezután a fülre koppinthattak, mert törölte a posztot.

Galéria megnyitása

Tavaly a Valve felvette sorai közé IceFrog-ot, a híres Warcraft III mod atyját, ami remek hír volt a DotA rajongóknak. "Csapatot vezetek a Valvenál!" - írta akkor IceFrog. "Végre minden erőforrás a rendelkezésemre áll, hogy valami igazán izgalmasat alkossak, amit imádni fogtok. Már alig várom, hogy megosszam veletek a részleteket a megfelelő időben."

Egyelőre még nem jött el ez az idő, de jó hír, hogy IceFrog azóta is frissítgeti az eredeti Warcraft III modot, ami jelenleg a 6.68-as verziónál jár (ez idén júliusi).

A Defense of the Acients mintájára készült például a League of Legends (tesztünkhöz katt ide) és ez inspirálta a Demigod-ot is (teszthez katt ide).

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére