Shop menü

LETÖLTHETŐ AZ AIDA64 LEGFRISSEBB, 2.70-ES KIADÁSA

A világszerte méltán népszerű teszt- és diagnosztikai alkalmazás számos friss hardver és néhány új szoftver támogatásával bővült.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Letölthető az AIDA64 legfrissebb, 2.70-es kiadása

A FinalWire elérhetővé tette az AIDA64 legfrissebb, 2.70-es verziószámú kiadását, amely számos frissítéssel érkezik. A tesztprogram átdolgozott Photoworxx és AES tesztmodullal rendelkezik, valamint támogatja a legfrissebb Socket FM2-es alaplapokat, illetve AMD FX sorozatú processzorokat is – utóbbiakhoz optimalizált 64-bites tesztmodulok is járnak. A repertoárban az új GeForce és Quadro sorozatú videokártyák is jelen vannak.

A változások pontos, tételes felsorolását az alábbiakban találják az érdeklődők:

[list type="unordered"]

[*]Frissített Photoworxx tesztmodul, amely AVX, SSE4.1 és XOP optimalizációkat egyaránt kapott

[*]Újraírt AES adattitkosítási teljesítményt vizsgáló tesztmodul, amely AESNI, SSE4.1 és VIA PadLock optimalizációt egyaránt felvonultat

[*]Optimalizált 64-bites tesztmodulok AMD „Vishera” FX sorozatú processzorokhoz

[*]Előzetes támogatás az AMD Kabini APU egységeihez

[*]Socket FM2-es, Trinity APU egységekhez készített alaplapok támogatása

[*]VirtualBox v4.2 és VMware Workstation V9 támogatás

[*]Samsung 840-es és 840 Pro SSD meghajtók támogatása

[*]GPU információk GeForce GTX 650 Ti videokártyákhoz, Quadro K sorozatú videokártyákhoz és VGX K sorozatú megoldásokhoz

[/list]

A friss tesztprogram telepíthető és tömörített csomag formájában egyaránt elérhető, letöltéséhez ide kell ellátogatnunk. Az alkalmazás különböző változatai 30 napos próbaidőszak keretén belül bárki számára kipróbálhatóak. A szoftver – ahogy eddig is – automatikus frissítési opciót kínál, azaz minden indításnál ellenőrzi, van-e a gyártó szerverén frissebb kiadás – ha van, azt azonnal le is tölthetjük.

Az alkalmazás természetesen a Microsoft nemrégiben piacra dobott operációs rendszerével, a Windows 8-cal is tökéletesen kompatibilis.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére