Shop menü

LEDES FULL HD MONITOR AZ IIYAMA KÍNÁLATÁBAN IS

Az LG után a japán Iiyama is bemutatta legfrissebb LCD monitorát, amely a ProLite E2271HDS-B típusjelzést viseli. A 21,5 hüvelykes képátlójú kijelzővel rendelkező újdonság energiatakarékos ledes háttérvilágítással érkezik. A korszerű háttérvilágítás a monitor vastagságára is kedvezően hat: a megjelenítő legvékonyabb pontja mindössze 18 mm-es.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Ledes Full HD monitor az Iiyama kínálatában is

Az LG után a japán Iiyama is bemutatta legfrissebb LCD monitorát, amely a ProLite E2271HDS-B típusjelzést viseli. A 21,5 hüvelykes képátlójú kijelzővel rendelkező újdonság energiatakarékos ledes háttérvilágítással érkezik, ami a vastagságára is kedvezően hat: a megjelenítő a legvékonyabb pontján mindössze 18 mm-es.

Galéria megnyitása

Az új monitor 1920 x 1080 pixeles natív felbontás, 5 ms-os válaszidő, 1000:1 valós kontrasztarány és 250 cd/m2-es fényerő mellett dolgozó LCD panelt tartalmaz, amelynek dinamikus kontrasztaránya 50000:1 értéket képvisel. A TN panellel szerelt termék háromféle videó bemenetet kínál a felhasználók számára: a csatlakozók között egy HDMI, egy DVI és egy D-Sub portot találunk.

Az energiatakarékos ledes háttérvilágítás alkalmazásával igen kedvező fogyasztás érhető el: a ProLite E2271HDS-B működés közben átlagosan 21W-os fogyasztást produkál, ami igen jó érték, főleg egy CCFL háttérvilágítással ellátott monitoréhoz képest. Az Iiyama friss megjelenítője elsőként Japánban kerül forgalomba, méghozzá idén júliusban. A megjelenítő ajánlott végfelhasználói ára 258 dollárnak megfelelő jen lesz.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére