Shop menü

KOOLANCE VÍZHŰTŐBLOKK RADEON HD 5970-HEZ

A Radeon HD 5970 jelenleg az AMD és a világ leggyorsabb két grafikus processzorral ellátott videokártyája. A termék a tesztek alapján igazán meggyőző teljesítmény felmutatására képes, persze ehhez mérten elég borsos áron is juthatunk hozzá. A kártyához a Koolane mérnökei készítettek egy vízhűtő blokkot, amelynek segítségével az egység alkatrészeit a referencia megoldásnál jóval hűvösebben tarthatjuk, sőt, extrémebb tuning alá is vethetjük a kártyát, ugyanis a folyadékhűtés jóvoltából néhány extra Megahertzhez és extra stabilitáshoz juthat a rendszer.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Koolance vízhűtőblokk Radeon HD 5970-hez

A Radeon HD 5970 jelenleg az AMD és a világ leggyorsabb két grafikus processzorral ellátott videokártyája. A termék a tesztek alapján igazán meggyőző teljesítmény felmutatására képes, és persze ehhez mérten elég borsos áron is juthatunk hozzá. A kártyához a Koolance mérnökei készítettek egy vízhűtő blokkot, amelynek segítségével az egység alkatrészeit a referencia megoldásnál jóval hűvösebben tarthatjuk, sőt, extrémebb tuning alá is vethetjük a kártyát.

Galéria megnyitása

Az új folyadékhűtő blokk a Koolance VID-AR597-es típusjelzést viseli. A termék rézből készült és nikkelezett borítást kapott. A Koolance logo alatt egy átlátszó akril borítást találunk, amelynek köszönhetően ellenőrizhető a folyadék áramlása, bár ez zárt házban, a kártya beszerelt állapotában nehezen kivitelezhető. Ahogy az lenni szokott, ehhez a blokkhoz is szükség van egy már meglévő, megfelelő hűtőteljesítménnyel rendelkező folyadékhűtő rendszerre (radiátor, csövek, szivattyú, tágulási tartály), ami bizony nem olcsó.

Galéria megnyitása

A két darab 40 nm-es Cypress grafikus processzor, a VRM áramkör és a híd chip hűtéséről gondoskodó megoldás 1/4 hüvelykes fittingek fogadására van felkészítve. A hírek szerint a Koolance VID-AR597 december 4-étől kezdve lesz elérhető kereskedelmi forgalomban, ajánlott végfelhasználói árát pedig 140 dollárban fogják megállapítani.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére