Shop menü

KINECT WINDOWSRA: JÖN AZ SDK

A Microsoft hamarosan lerántja a leplet a hivatalos szoftver fejlesztői csomagról (SDK) és kiadja a driver támogatást is PC-hez, jött a hivatalos bejelentés.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Kinect Windowsra: Jön az SDK

A Microsoft hamarosan lerántja a leplet a hivatalos szoftver fejlesztői csomagról (SDK) és kiadja a driver támogatást is PC-hez, jött a hivatalos bejelentés. A WinRumours szerint ez az elkövetkezendő néhány hónapban be fog következni, így lehetővé válik a külső cégeknek is, hogy Kinect címeket fejlesszenek PC-re. Hozzá kell tenni, hogy valószínűleg már csak a Windows 8 kapja meg a drivert az eszközhöz. Sebaj, a PC játékosok így is nagyon izgatottak a témával kapcsolatban, ezt mit sem bizonyít jobban mint a számtalan hacking videó, amit készítettek...

Ami pedig az Xbox 360-at illeti, az utóbbi időben Steve Ballmer már úgy hivatkozik rá, mint egy "otthoni szórakoztató centrumra", nem csak mint egy játékkonzolra. Az új címre a Kinect érkezésével vált méltóvá az eszköz: "Az Xbox teret ad a szocializációnak. Tévézhetünk vele. Jön rá a Hulu. Ez az egyetlen rendszer, amiben Te lehetsz a kontroller. A Te hangod, a Te mozdulataid, a Te tested." - kezdte Ballmer.

"Ahogy a saját családomra gondolok, a feleségem mindig az mondogatta, hogy 'Nem, nem, ezt a masinát a fiúk használják'. Most már úgy áll hozzá, hogy 'Persze, nézzünk rajta filmeket. Játsszunk a táncos játékkal!'.

Az eladások azt mutatják, hogy jó irányba haladnak a géppel.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére