Shop menü

JÖN A DUST 514 NYÍLT BÉTÁJA

Januárban már bétázhatnak a PS3 tulajdonosok az új FPS-sel, amely az EVE Online testvére. A fejlesztői napló legújabb részében a fegyverekkel ismerkedhetünk.
Tibor Kovács
Tibor Kovács
Jön a Dust 514 nyílt bétája

Január 22-én veszi kezdetét a Dust 514 nyílt bétája, jelentette be a CCP Games. Minden PlayStation 3 tulajdonos letöltheti az FPS-t és attól a naptól kezdve ingyenesen játszhat vele. A hír pár nappal azután érkezett, hogy a CCP összekapcsolta a Dust 514-et PC-s űr MMO-jával, az EVE Online-nal, az EVE univerzumának otthont adó Tranquility szerveren.

"A Dust 514 nyílt bétája egy újabb lépés a CCP és az EVE hosszú távú terveinek kiteljesedése felé" – mondta Hilmar Veigar Pétursson, a CCP vezetője. "De ez még csak a kezdet. Az elkövetkezendő hetekben és években folyamatosan tovább fogjuk fejleszteni a Dust 514-et, ahogy azt eddig az EVE Online-nal is tettük, és még jobban össze fogjuk kapcsolni a két játékot és a két közösséget."

A CCP megerősítette, hogy a zárt bétában létrehozott karaktereinket a későbbiekben is megtarthatjuk, nem fogják törölni őket. Akik szeretnének részt venni az extra eseményeken, boostereket kapni, stb. azok vessenek egy pillantást a már most kapható Mercenary Pack-ra. Ezen kívül bárki, aki január 22 előtt lejátszik egy meccset, 100 000 Skill pont bónuszt kap a nyílt bétában. Az alant látható fejlesztői napló legújabb részében Thomas Farrer, alias CCP Wolfman a Dust 514 fegyvereiről beszél.

 

 

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére