Shop menü

IW: ÚJABB 8 EMBER RESPAWNOLT...

Alakul a Respawn, halódik az IW, de emlékeztett minket, hogy az Xbox 360-on már egy ideje játszható Stuimulus Package május 4-étől lesz elérhető Észak-Amerikában és 5-én Európában
Csont Szilvia
Csont Szilvia
IW: Újabb 8 ember respawnolt...

A pénteki napon újabb 8 fejlesztő döntött úgy, hogy neki túl zavaros a víz az Activision környékén, és inkább az EA keblén Respawnol (bár ez még nem megerősített, hivatalosan még nem döntöttek). A Kotaku és a G4 valószínűleg már egy teljes állású embert állított rá arra, hogy figyelje az összes alkalmazott Facebook és LinkedIn profilját, aminek hála még arról is tudunk, ha egy programozóra rájön a szélgörcs, vagy ha egy dizájner titkon BFG-ket rajzolgat a budin AK-47-es helyett.

A legújabb nyolc tehát: Mohamman Alavi, Chad Grenier és Brent McLeod senior dizájnerek; Jason McCord, Charlie Wiederhold, Keith Bell és Preston Glenn dizájnerek, valamint Chris Lambert programozó. Egy biztos, legközelebb már csak akkor írunk újabb hasonló hírt, ha teljesen feloszlik az IW... Ha valaki szeretné megismerni az összes COD fejlesztő nevét és hobbiját, annak ajánljuk a Kotaku és G4 hasábjait! =)

A megcsappant Infinity Ward egyébként emlékeztetett minket, hogy az Xbox 360-on már egy ideje játszható Stuimulus Package május 4-étől lesz elérhető Észak-Amerikában és 5-én Európában. A PC tulajdonosok valószínűleg már lekaphatják 4-én, hiába Tweetel Robert Bowling bármit is, ha egyszer ott van a Steam listáján, akkor ott van. A nevezett digitális disztribúciós rendszerről előrendeléssel 13,49 euróért juthatunk hozzá, ha ezt lekéssük, akkor a normál ár 14,99. Ahogy azt már korábban is megírtuk a pakk 5 térképből áll, amikből 3 teljesen új, 2 pedig a COD4-ből köszön vissza.

Modern Warfare 2 tesztünkhöz katt ide.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére