Shop menü

ITT A 30 FPS-OS MIRASOL KÉPERNYŐ

Bemutatta a második generációs mirasol kijelzőjét a Qualcomm, mely az előzetes ígéreteiknek megfelelően már valóban eléri a 30 FPS értéket, kerek 100%-os előrelépést produkálva így az elődjéhez képest. Így a videós- és animációs lehetőségei már valóban megfelelnek az alapvető elvárásoknak, és ennek megfelelően már lehetővé is teszik az alapvető multimédiás felhasználást.
Németh Gábriel
Németh Gábriel
Itt a 30 FPS-os mirasol képernyő

Bemutatta a második generációs mirasol kijelzőjét a Qualcomm, mely az előzetes ígéreteiknek megfelelően már valóban eléri a 30 FPS értéket, kerek 100%-os előrelépést produkálva így az elődjéhez képest. Ennek hála a videós- és animációs lehetőségei már valóban megfelelnek az alapvető elvárásoknak, és lehetővé is teszik az alapvető multimédiás felhasználást.

Galéria megnyitása

Ezzel együtt azonban a hathüvelykes képernyőnek még mindig van egy igen komoly hiányossága, nevezetesen a megjelenített színei; ezek ugyanis még mindig kifejezetten fakóak és fénytelenek, ami továbbra is elég komoly hátrányt jelent. Éppen ezért az elkövetkezendőkben erre fognak összpontosítani a fejlesztés során, hogy e téren is tökéletesíthessék a kijelzőt.

Galéria megnyitása

Természetesen az előnyei semmit sem csorbultak; továbbra is rendkívül keveset fogyaszt, tökéletesen látható napfényben is, könnyű, és a piacon jelenleg kapható e-olvasók túlnyomó többségét már most, jelen állapotában is könnyedén felülmúlja.

Galéria megnyitása

Arról egyelőre nem tudtak nyilatkozni a Qualcomm illetékesei, hogy hozzávetőlegesen mikorra várhatjuk egy végleges változat felbukkanását (tavaly még utaltak rá, hogy valamikor az idén; ezt most sem cáfolták, de nem is erősítették meg). Csak annyit állítottak biztosra, hogy terveznek tábla-méretű kijelzőket is - valamikor a (közel(?))jövőben.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére