Shop menü

ISMÉT OKOSABBAK LETTEK AZ EYE-FI WIFI-S KÁRTYÁI

Víg Ferenc
Víg Ferenc
Ismét okosabbak lettek az Eye-Fi WiFi-s kártyái

Az Eye-Fi elég régóta kínál beépített WiFi adapterrel ellátott SD és SDHC memóriakártyákat, amelyek számos hasznos funkcióval próbálják megkönnyíteni a felhasználók mindennapjait. Az Eye-Fi X2-es sorozat tagjai most egy újabb szolgáltatással bővülnek, ami természetesen minden új és régi Eye-Fi X2 sorozatú SDHC memóriakártyához használható lesz. A felhasználók meglévő Eye-Fi X2 memóriakártyájukhoz ingyen megkapják az újítás kiaknázásához szükséges szoftvert.

Galéria megnyitása

Hogy ezúttal mit találtak ki az Eye-Fi szoftverfejlesztői? Nos, elkészítették a Direct Mode névre keresztelt szolgáltatást, ami lehetővé teszi, hogy az Eye-Fi X2 típusú SDHC memóriakártyát tartalmazó digitális fényképezőgéppel készített fotók azonnal, automatikusan megoszthatóak legyenek okostelefonunkkal vagy tábla PC-nkkel. A fotókat elkészítés után azonnal megtekinthetjük okostelefonon vagy tábla PC-n, sőt, a fotók azonnali szerkesztésére és barátainkkal, illetve ismerőseinkkel történő megosztására is lehetőségünk van. A Direct Mode jóvoltából a felhasználók – a gyártó által készített szoftver telepítése után – rögtön hozzáférnek az adott digitális fényképezőgéppel készített fotókhoz anélkül, hogy kábellel (USB 2.0) kéne bajlódniuk, vagy meg kéne várniuk, hogy az SD kártya szoftvere feltöltse az adott fotót egy fotómegosztóra, ahonnan aztán le tudják tölteni az adott képet. A szolgáltatás összességében egy kényelmi megoldás, ami az átlagfelhasználók többségének hasznos újítás lesz.

Az új szolgáltatást az Eye-FI X2-es sorozatú SD kártyák tulajdonosai ingyenes frissítésként hamarosan elérhetik, az új X2-es memóriakártyákhoz pedig alapból járni fog.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére