Shop menü

HIVATALOSAN IS ELRAJTOLT AZ OUTLOOK.COM

Némi teszt- és bemutató időszak után végre elrajtolt a Microsoft új levelezőszolgáltatása, az Outlook.com.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Hivatalosan is elrajtolt az Outlook.com

A Microsoft végre hivatalosan is hódító útjára indította friss levelezőszolgáltatását, az Outlook.com-ot. A Hotmail helyére lépő Outlook.com tavaly nyár óta bemutató változatként már bárki számára elérhető, mostantól azonban végleges kiadását is használatba lehet venni.

Az Outlook.com az első hat hónap leforgása alatt hatvanmillió aktív felhasználóra tett szert, ezzel kiérdemelte a világ legdinamikusabban növekvő email szolgáltatásának járó címet. Az Outlook.com segítségével a Microsoft egy ütőképes, modern kinézetű, könnyedén használható email szolgáltatást szeretne kínálni, ami a jelek szerint már most is meglehetősen népszerű a felhasználók körében.

Outlook.com

Az Outlook.com modern, letisztult, ám mégis tetszetős felhasználói kezelőfelületének köszönhetően könnyedén átlátható és könnyedén kezelhető. A felhasználók a szolgáltatás jóvoltából ismerőseikkel, barátaikkal és munkatársaikkal is kapcsolatban maradhatnak, hála a népszerű közösségi- és azonnali üzenetküldő hálózatok támogatásának. A Twitter, a Facebook és a LinkedIn támogatás mellett természetesen a SkyDrive támogatása is bekerült a repertoárba, így egyetlen email üzeneten keresztül gyakorlatilag bármilyen fájlt megoszthatnak a felhasználók ismerőseikkel, barátaikkal, illetve kollégáikkal. Természetesen a sok extra mellett maga az alapszolgáltatás is kellően ütőképes. A beérkező leveleket hatékonyan kezelhetjük, csoportosíthatjuk és rendezhetjük.

Outlook.com

A korábbi Hotmail felhasználókat automatikusan az Outlook.com szolgáltatásba helyezi majd át a Microsoft, így megmarad az email címük, jelszavuk, címlistájuk, illetve minden egyéb tartalmuk, ami a Hotmail fiókhoz kapcsolódott. Az Outlook.com a korábbi levelezőszolgáltatásnál jobb teljesítményt, gazdagabb funkcionalitást és letisztultabb, modernebb felhasználói kezelőfelületet kínál, így mindenképpen megéri kipróbálni.

Az új levelezőszolgáltatást itt érhetik el az érdeklődők. A klasszikus Hotmail felhasználói kezelőfelület a tervek szerint az idei év nyarán vonul nyugdíjba.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére