Shop menü

HIVATALOSAN IS BEJELENTETTÉK A FIFA 17-ET

És tényleg átállítják a Frostbite-motorra a játékot.
Vaffler Dániel
Vaffler Dániel
Hivatalosan is bejelentették a FIFA 17-et

Persze, nem túl meglepő, hogy idén is kapunk új játékot a FIFA-sorozatból, de legalább a hivatalos bejelentés megerősített néhány olyan információt, melyek korábban már ilyen-olyan forrásokból kiszivárogtak.

Ezek közül a legfontosabb, hogy a FIFA 17 tényleg a Frostbite motort használja majd PC-n, PS4-en és Xbox One-on. Az előző generációs változatok maradnak az Xbox 360-on és PS3-on használt korábbi engine-nél.

A készítők szerint a váltás kiváló eredménnyel járt. "A Frostbite rengeteg olyan lehetőséget tárt fel előttünk, amire korábban nem is gondoltunk, és ez fantasztikus lesz a FIFA-sorozat és a rajongók számára. Soha nem voltunk még ilyen izgatottak az új FIFA-játékunkkal kapcsolatban, mint most." - mondta David Rutter, az EA Sports alelnöke, és egyben a játék producere.

Az Electronic Arts ezen kívül elárulta, hogy négy új világklasszis játékost szerződtettek le a játékmenet finomítására: James Rodriguez jött a Real Madridtól, Anthony Martial a Manchester Unitedtől, Eden Hazard a Chelsea-től, és Marco Reus a Borussia Dortmundtól. Hogy a focisták és a stúdió milyen újdonságokat hozott össze, az majd az EA Play-en derül ki, a jövő héten.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére