Shop menü

HÁROM Z68-AS ALAPLAPPAL JELENTKEZIK AZ ASROCK

Az ASUS után most az ASRock Z68-as alaplap kínálatát is szemügyre vesszük, amelyben jelenleg összesen háromféle modellt találunk. A friss alaplapok között két ATX (Z68 Extreme4, Z68 Pro3) és egy micro-ATX formátumú példány van jelen(Z68 Pro3-M).
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Három Z68-as alaplappal jelentkezik az ASRock
Galéria megnyitása

Az ASUS után most az ASRock Z68-as alaplap kínálatát is szemügyre vesszük, amelyben jelenleg összesen háromféle modellt találunk. A friss alaplapok között két ATX (Z68 Extreme4, Z68 Pro3) és egy micro-ATX formátumú példány van  jelen(Z68 Pro3-M).

Galéria megnyitása

Az újdonságok mindegyike rendelkezik D-Sub, DVI és HDMI videó kimenetekkel, sőt, a Z68 Extreme4-es modellen még egy DisplayPort csatlakozót is találunk. A három új alaplap közül csak egyetlen egy alkalmas multi-GPU rendszer építésére: a Z68 Extreme4 CrossfireX és SLI multi-GPU támogatást egyaránt kínál, amit három darab PCI Express x16-os slot segítségével vehetünk igénybe. Utóbbi termék digitális tápellátással kerül forgalomba. A négy memóriafoglalattal, LGA-1155-ös processzorfoglalattal és nyolccsatornás HD audió vezérlővel (ALC 892) érkező újdonságok pontos specifikációit az alábbi táblázat tartalmazza:

A termékek Lucid Virtu támogatással, Intel SRT támogatással és grafikus kezelőfelülettel ellátott UEFI BIOS-szal is rendelkeznek. Az ASRock alaplapjai hamarosan elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban.

Galéria megnyitása

Az alaplapokkal kapcsolatban további információk az alábbi hivatkozésokra kattintva szerezhetőek be.

[list type="unordered"]

[*]ASRock Z68 Extreme4

[*]ASRock Z68 Pro3

[*]ASRock Z68 Pro3-M

 

[/list]

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére