Shop menü

HALO 4 LIMITED EDITION ÉS A MULTI RÉSZLETEI

A Microsoft megosztott pár infót a Halo 4 multiplayer részleteiről és a limited edition részletes tartalmát is közzétette.
Tibor Kovács
Tibor Kovács
Halo 4 limited edition és a multi részletei

A Halo 4-ben az UNSC Infinity lesz a multi központja, az óriás méretű űrhajón alakíthatjuk karakterünket kedvünkre, és itt követhetjük majd nyomon fejlődésünket a különböző játékmódokban. A Spartan Ops co-op kampány módban hetente kapunk majd új küldetéseket és filmeket a háttértörténetről. Ez a mód a normál kampány mellett már alapban Halo 4 része, nem kell érte külön fizetni, így egy játékban mindjárt két kampányt kapunk. A többi játékmódot, amelyben játékostársainkkal mérhetjük össze erőnket összefoglaló néven War Gamesnek hívják és az Infinity harci fedélzetén játszódnak. Új rendszert kapunk karakterünk alakítására és a fejlődés rendszere is változik a régihez képest, erről még nem közöltek részletes információt.

A 99 dolláros Halo 4 limited edition már előrendelhető, a következő extrákat tartalmazza:

[list type="unordered"]

[*]Hozzáférés a War Games pályákhoz: a játék indulása után megjelenő 3 multi pályacsomaghoz ad hozzáférést, ezekben összesen 9 pálya található.

[*]Specializáció: már az indulás napján használhatjuk a hat különböző specializációt, melyek segítségével magasabb rangot érhetünk el karrierünk során, és így újabb opciókat nyithatunk meg. Akiknek nincs meg a limited edition, azoknak ez hosszabb időt fog igénybe venni.

[*]UNSC Infinity Briefing Packet: a hajó alaprajza, tervrajzok a páncél testreszabásához, és betekintés abba, mit is jelent az emberiség legnagyobb harcosainak, a Spartan IV-eseknek csapatába tartozni.

[*]Extra digitális tartalmak: Spartan IV armor skin, assault rifle fegyver skin és exkluzív embléma a játékban; Spartan IV páncélzat és egyéb kütyük Xbox avatarunknak.

[*]Halo4: Forward Unto Dawn Special Edition: a játék történetének előzményeit bemutató élőszereplős filmsorozat bővített, 90 perces változata,

[*]Exkluzív videók: bónusz sztorik a karakterekről, melyek kiegészítik a Halo 4 történetét Forward Unto Dawn, Bringing Gaming into Reality; Making of Halo 4: Forward Unto Dawn.

[/list]

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére