Shop menü

GREASE (POMÁDÉ) JÁTÉK WII-RE ÉS DS-RE

Grease? Mármint a 70-es évek végének nagy musical filmsikere Travoltával? Igen, az. Az elkövető pedig az 505 Games. Wii-n a balance board és a mikrofon segítségével kell majd 4 fős csapatokban a Rydell gimi csúcsára kornyikálnunk és táncolunk magunkat.
Csont Szilvia
Csont Szilvia
Grease (Pomádé) játék Wii-re és DS-re

Grease? Mármint a 70-es évek végének nagy musical filmsikere Travoltával? Igen, az. Az elkövető pedig az 505 Games. Wii-n a balance board és a mikrofon segítségével kell majd 4 fős csapatokban a Rydell gimi csúcsára kornyikálnunk és táncolunk magunkat. Lesz tehát rengeteg énekes és táncos minijáték, sok ismerős arc, beleértve Rizzot, Kenickiet, Dannyt és Sandyt (ők a négy játszható karakter). 16 "emlékezetes dal kompozíció lesz", minden bizonnyal a film zenéi.

A DS verzióban Danny és Sandy tánclépéseit kell majd követnünk valahogy. Ha akarjuk feltölthetjük a játékba saját arcunkat és rámontírozhatjuk táncos lábú karakterünkre.

A hivatalos kedvcsináló szinte ellenállhatatlan (de csak szinte): "A Grease: The Game nem csak a játék bulikhoz, hanem egy játék, ami okot szolgáltat a bulihoz!" Éjjen! A játék szeptemberben érkezik a két említett platformra.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére