Shop menü

GEFORCE GTX 570: A VÁRHATÓ ÁR

Víg Ferenc
Víg Ferenc
GeForce GTX 570: a várható ár

Az Nvidia GeForce GTX 500-as videokártya sorozatának legfrissebb tagja rövidesen megjelenik kereskedelmi forgalomban. Az újdonság várható specifikációiról már több hír is érkezett, ám eddig arról nem szóltak a hírek, hogy a friss termék pontosan mennyibe fog kerülni, pedig az ár rendkívül fontos, hiszen nagyrészt azon (is) múlhat az adott videokártya sikere.

Galéria megnyitása

Egy brit viszonteladó árlistáján található árcédula alapján úgy tűnik, hogy az Nvidia friss GeForce GTX 500-asa  átszámítva 384 dollárnak megfelelő összegért kerülhet majd forgalomba (a fentivel ellentétben ez áfa nélküli ár), azaz a brit árból kiindulva inkább úgy fogalmazhatunk, hogy a GeForce GTX 570 350 és 400 amerikai dollár közötti ajánlott végfelhasználói áron lehet majd elérhető. A pontos összeggel kapcsolatban egyelőre nem érkeztek hírek, de a termék hivatalos megjelenésére már nem kell sokat várni, így a pontos árról is rövidesen lehullhat a lepel.

A GeForce GTX 570 egyébként 40 nm-es csíkszélességgel készülő GF110-es grafikus processzor köré épül, amelynél az Nvidia egyetlen SM tömböt letilt, így 480 CUDA mag áll majd rendelkezésre. A GPU és az 1280 MB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memória között 320-bites adatsín húzódik majd. Az újdonság várható specifikációiról bővebben itt olvashatnak az érdeklődők.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére