Shop menü

FRISS NZXT SZÁMÍTÓGÉPHÁZ, KIFEJEZETTEN CS:GO RAJONGÓKNAK

A H440 Hyper Beast rendhagyó dizájnnal érkezik, de csak limitált példányszámban lesz elérhető.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Friss NZXT számítógépház, kifejezetten CS:GO rajongóknak

Az NZXT H440-es számítógépháza nagy népszerűségnek örvend a PC építők körében, ugyanis a termék remek dizájnnal, jó bővíthetőséggel és jó szerelhetőséggel bír. Az NZXT illetékesei most a H440 népszerűségére alapozva egy új, különleges dizájnnal rendelkező modell piacra dobására készülnek, ami limitált példányszámban készül, főként a CS-GO rajongók számára.

A speciális kiadás elkészítésében a népszerű illusztrátor és grafikus, Brock Hofer nyújtott segítő jobbot az NZXT szakembereinek, a végeredmény pedig igazán lenyűgöző lett. A mindössze 1337 darabos példányszámban készülő NZXT H440 Hyper Beast dizájnjának legfontosabb elemét a CS:GO M4A1-S Hyper Beast fegyverének skinje adja, ami figyelemfelkeltő megjelenést kölcsönöz a termék számára. Mivel limitált példányszámban készülő számítógépházról van szó, így minden egyes modell kap egy számozott jelvényt, ami még tovább emeli a különlegesség értékét.

Az alapokat ezúttal is a már jól ismert váz biztosítja, ami acélból készült, de a termék ABS műanyag komponenseket is alkalmaz, festése pedig a korábbinál ellenállóbb a karcolásokkal szemben. A 220 milliméter széles, 513 milliméter magas és 480 milliméter mély számítógépház belsejében Mini-ITX, Micro-ATX vagy ATX formátumú alaplap kaphat helyet, a belső felépítés pedig a már jól ismert kétkamrás koncepciót követi: az üvegablakú oldallap felőli oldalon van az alaplap a bővítőkártyákkal, a tápegységet és az adattárolókat tartalmazó rekesz pedig a másik oldalról érhető el.

A kábelmenedzsmenttel kapcsolatos lehetőségek ezúttal is példásak, az adattárolókat pedig sok-sok bővítőhely várja. 5,25 hüvelykes külső bővítőhely nincs, belül viszont 11 darab 3,5 hüvelykes és 8 darab 2,5 hüvelykes adattároló fér el. A 3,5 hüvelykes meghajtókat fogadó fiókokba szükség szerint 2,5 hüvelykes adattárolók is szerelhetőek, akár különböző kombinációkban is.

A bővítőkártyákat alap esetben 294 milliméternyi hely várja, de a HDD keret eltávolításával 428 milliméternyi helyhez juthatunk. Processzorhűtőből akár 180 milliméter magas példány is elfér, a tápegység pedig ATX formátumú lehet. A PCI bővítőhelyek szokás szerint ezúttal is szellőzővel ellátott kivitelben érkeznek.

Az előlapi ajtó hátulja rendelkezik némi zajszigeteléssel, ami a csendesebb működést segíti. A ház elejére és tetejére 240, 280 vagy 360 milliméter hosszú hőleadó radiátor fér, a szellőzésről pedig négy darab FNv2-es ventilátor gondoskodik – egy 140 milliméteres példány a ház hátulján, három darab 120 milliméteres légkeverő pedig a ház előlapja mögött bújik meg.

A sorból a szokásos 8 portos PWM hub sem hiányzik, az előlapi portok között pedig két USB 3.0-s és két USB 2.0-s port foglal helyet, természetesen a szokásos audió csatlakozók társaságában. A bekapcsoló gomb és az alsó kamrát elválasztó fémlemez NZXT logója kék ledes háttérvilágítást kapott, a belső tér elrendezése pedig ugyanolyan, mint az alap H440-es modellé – illetve a korábban készített egyedi példányokéval is megegyezik.

Az NZXT H440 Hyper Beast várhatóan december elején kerülhet az európai üzletek polcaira, listaára pedig 199 euró lesz.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére